Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sok mindenről maradtam le, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok mindenről maradtam le, ha az első kapcsolatom 24 évesen lett?

Figyelt kérdés

4 évig tartott, most lett 28 évesen egy ket hónapos, de úgy érzem ő az igazi :)

Neki 19 évesen volt egy 4 éves és nagyon jól kiélte magát, én viszont a 4 évesbe sem szexeltem annyit, mint ő, kicsit úgy érzem le vagyok maradva mellette...

2022. dec. 23. 23:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy érzed ő az Igazi nem értem miért érzed így, hiszen vele minden lényeges cuccot bepotolhatsz.
2022. dec. 23. 23:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan, ez a hozzáállás elkeserítő.
2022. dec. 23. 23:15
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindegy? koncentrálj a jelenre inkább.
2022. dec. 23. 23:19
 4/7 anonim ***** válasza:
50%

Akkor nincs mese, szexelned kell egy csomot most, de nem vele, mert akkor o mindig elonyben lenne. Neked most jar legalabb 200 szex valaki massal, hogy egalba legyetek.

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

2022. dec. 23. 23:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
ez inkább szomorú, ahelyett hogy inkább annak örülnél, hogy találtál valakit, akiről úgy gondolod, hogy ő az igazi
2022. dec. 24. 00:25
 6/7 Gymnospermatophyta ***** válasza:
100%

Ha korábban is lettek volna kapcsolataid, kitudja, lehet, hogy nem is találkoztál volna azzal, akit most igazinak érzel. Szóval fogd fel pozitívan.

Amúgy meg ne érdekeljen. Úgy sem tudnál rajta változtatni (ez esetben talán nem is kellene). Hozd ki a jelenből a lehető legtöbbet. Azon és a jövőn még tudsz alakítani, a múlton nemigen.

2022. dec. 24. 01:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Kb. Nekem is akkor volt először, úgyhogy a válaszok engem is érdekelnek! :) 35 F
2022. dec. 24. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!