Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Két hónapja ismerkedek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két hónapja ismerkedek egy férfival. Első hónap után lerázott,mondván nem érzi azt,hogy szeretné ezt a kapcsolatot. Egy hét múlva megint találkoztunk és azóta is, de nem tudja,hogy mi járunk e,vagy milyen kapcsolat ez. Hogy nem lehet ezt tudni??

Figyelt kérdés
Én eléggé odavagyok érte és már megőrülök a bizonytalanságtól. Azt mondta tavasztól sok lesz a munkája úgyhogy nem tudja mi lesz a találkozásokkal. Csak 20km lakik tőlem. Pár éve nem volt senkije, nem tudta elfelejteni a nőt akivel volt. Lehet,hogy még most sem,azért viselkedik velem így? Sokszor van eszembe, hogy elkell eresztenem,mert ez nem szeret engem csak arra használ?

2022. jan. 31. 23:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne alazd magad tovabb :(

Nem fogtad meg ot

2022. jan. 31. 23:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Jol gondolod. Ha mar van sex, akkor ez neki semmi tobb.
2022. jan. 31. 23:31
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy miért van az,hogy pl egy héte már én lezártam ezt, erre megjelent az ajtómba. Talán nem bírja,ha őt küldik el mert túl hiú. Holnap megmondom neki,hogy nem szeretném folytatni.
2022. jan. 31. 23:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Ennek annyi. Ha valaki ilyen hulyesegekkel jon, h nem tudja meg sok munkaja lesz az azt jelenti, h nem akar veled lenni.

Sajnálom, de én hagynám.

2022. febr. 1. 00:04
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Egy fiókból bármikor előhúzható pótléknak jó vagy, de ennyi. Ne hagyd tovább alázni magad szerintem.
2022. febr. 1. 00:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Többet érsz egy bizonytalan férfinál, aki azt se tudja, hogy mit akar. Később se fogja tudni, mert nem érdekled úgy. De te ne legyél ilyen, mondj nemet, ő úgyse fog, mert tudja hogy téged bármikor megkaphat. Spórold meg az önbecsülésedet, ilyeneket nem szabad folytatni.
2022. febr. 1. 00:15
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Engedd el, csak kihasznál. Férfiként mondom.
2022. febr. 1. 00:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Igazából tényleg sok a munkája,mert napközben dolgozik, munka után építkezik,de szerintem ha érdekelném nem hozná fel ezt. Közbe minden nap keres. Valószínű csak arra kellenék,de nem tudom, hogy akkor miért keres minden nap és jön heti 3szor és nem csak akkor,ha "az"törtenik. Fura alak,csak úgy érzem tényleg nem fogtam meg annyira mert nem érzem azt a lelkesedést. Ezáltal én is ugyanúgy viselkedek vele,amit szóvá is tesz. Le kell írjam sorry,bánt a dolog és nem tudok olyan könnyen túllépni,sajna ilyen vagyok.
2022. febr. 1. 00:57
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Basszus ez lehet hogy én vagyok. 😅
2022. febr. 1. 02:12
 10/11 anonim ***** válasza:
70%
Felejtős.
2022. febr. 1. 07:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!