Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 30 felett túl nagy igény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felett túl nagy igény számomra az, hogy szerelmen alapuló kapcsolatom legyen egy nővel és ne legyen számító, ne a haszon miatt válasszon?

Figyelt kérdés

Szokták mondani, hogy 30 felett már nem a szerelmet szokás keresni, hanem az anyagiak lépnek fel inkább. Hát lehet én vagyok túl naív, de szerintem nem korfüggű a szerelem. Értem én, hogy szerelemből nem lehet kenyeret venni és nem szeretnék nyomorogni, dehát a pénz se minden. Ha tele vagyunk pénzzel, de semmi szerelem nincs az a kapcsolat sivár. Inkább legyünk szegényebbek, de legyünk szerelmesek egymásba. Értem azt is, hogy sok nő már csalódott a férfiakban és ezért nem fontos neki a szerelem, de egyrészt senki se kötelezte arra őket, hogy rossz kapcsolatban éljenek, másrészt mivel minden ember más ezért nem biztos, hogy velem megint csalódást élne át, ha szerelmen alapuló kapcsolatot alakítanánk ki.

Számomra fontos a szerelem és magam miatt válasszon, ne a hasznot lássa bennem! Ez túl nagy igény? Igazából lejjebb se tudok ebből adni, ha a hasznot keresi a másikban hamar véget ér az ismerkedés, mert teljesen más úgy beszélgetni a másikkal, hogyha rám kíváncsi, én mindig a másikra vagyok kíváncsi nem a hátterére, ha nem rám kíváncsi akkor unalmassá válik a beszélgetés és ennyi volt. Szomorú, hogy sokan fogékonyak a haszonelvű ismerkedésre én nem tudok ilyen lenni.

2022. nov. 10. 16:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

jajj istenem...mikor fejezitek már be ezt a 30 felett jajj jajj jajj???

komolyan...nem 60 évesekről van szó!

A legtöbb embernek 30 éves korára kezd csak el rendeződni egy jobb munkahely egy lakás egy otthon...

2022. nov. 10. 16:34
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem az, és a nők sem haszon alapon választanak!

Az igaz, hogy 30 felett az emberek sokkal tudatosabban választanak, az anyagi biztonság is a szempontok között szerepel, de ezen kívül még 100 más is.

2022. nov. 10. 16:36
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

"Számomra fontos a szerelem és magam miatt válasszon, ne a hasznot lássa bennem!"

Ragaszkodj ehhez, így lehetsz boldog és elégedett.

2022. nov. 10. 16:38
 4/13 anonim ***** válasza:
84%
És milyen haszon van benned? :D
2022. nov. 10. 16:38
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szokták mondani, hogy 30 felett már nem a szerelmet szokás keresni, hanem az anyagiak lépnek fel inkább.

Ezt kik szokták mondani? Mert én még nem hallottam. 40 felettiként ismerkedtünk meg a férjemmel. Szerelmi alapon házasodtunk össze.

2022. nov. 10. 16:42
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy kíváncsi a hátteredre, nem gondolnám, hogy haszonleső. Esetleg szeretné tudni, odacuccolsz-e az ő lakásába ha neked nincs vagy közös albérlet, esetleg fuvarozhat-e ő téged, ha nincs kocsid.
2022. nov. 10. 16:43
 7/13 anonim ***** válasza:
66%

Nekem is minden párom attól retteg, ha kaptam tőle egy virágot vagy egy almát, hogy lehet le akarom húzni, es 2 szalmaszálat nem tesznek keresztbe a szerelmükért.

Egy virágot vagy almát is hálálkodva kell megköszönnöm.

Mi lenne ha bajba kerülnék..?

2022. nov. 10. 16:44
 8/13 anonim ***** válasza:
83%

Aki ezt mondta, az inkább arra gondol, hogy más egy párkapcsolat tiniként, mint 30+ korban.

Két tinit hajtanak a hormonok, persze minden hónapban más az élete szerelme, és egy szakadt csóró drogos miatt képesek mindenkivel összeveszni, aki nem támogatja az égig érő szerelmüket. Mindenkibe halálosan szerelmesek, miközben arról szól az egész járás, hogy minél többször alkalmat találjanak egy kis testnedvcserére.

Felnőtt embernek nem ez a legfontosabb, már többre vágynak annál, hogy valakivel néha egymásnak esnek, aztán mennek haza aludni. Így meg persze, hogy szempont az is, hogy milyen ember a másik. Fontos szempont, hogy nagyokat tudjatok beszélgetni, legyen hasonló a világlátásotok, legyen azonos a jövőkép, és együtt többre jussatok. Gondolkodni tudó felnőtt nem áll össze valakivel csak azért, mert szépen veri vissza a fényt, és megkívánja, ha pucéran meglátja.

Ebbe beletartozik az is, hogy azért ebben a korban már erősen eldől, hogy ki az, aki nem viszi semmire, és téged is csak lehúz.

2022. nov. 10. 17:29
 9/13 anonim ***** válasza:
94%

Nagyon sok pénzednek kell ahhoz lennie hogy valaki évekig, évtizedekig aládfeküdjön holott nem vonzódik hozzád. Egy olyan embert elviselni nap mint nap akit nem szeretünk, azt nem lehet kompenzálni egy átlagfizetésel.

Nyugi senkinek se fog felcsillanni a szeme a havi 2-300 ezred miatt.

2022. nov. 10. 20:26
 10/13 anonim ***** válasza:
73%

"A nok reszerol ennek a kerdesednek a forditottja:

Miert minden pasi csak a szep fiatal noket akarja? Tul nagy igeny, hogy szeressen es nem csak azt nezze mennyire vagyok szep es fiatal?"

Na most a 20as nok se hulyek, latjak mit muvelnek a pasik a nokkel es mire szamithatnak. Az anyjuk sorsa, apjuk tette is erosen befolyasolja oket. Tehat a fiatal szep lanyok rajottek, hogy nekik ez az ertekuk es nem herdalhatjak el, mert egy ferfi csak akkor tudja bebizonyitani hogy szereti a not, ha az mar megoregedett. De ezt a kockazatot egy no se vallalja be.

2022. nov. 10. 20:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!