Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 30 felett túl nagy igény...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 felett túl nagy igény számomra az, hogy szerelmen alapuló kapcsolatom legyen egy nővel és ne legyen számító, ne a haszon miatt válasszon?

Figyelt kérdés

Szokták mondani, hogy 30 felett már nem a szerelmet szokás keresni, hanem az anyagiak lépnek fel inkább. Hát lehet én vagyok túl naív, de szerintem nem korfüggű a szerelem. Értem én, hogy szerelemből nem lehet kenyeret venni és nem szeretnék nyomorogni, dehát a pénz se minden. Ha tele vagyunk pénzzel, de semmi szerelem nincs az a kapcsolat sivár. Inkább legyünk szegényebbek, de legyünk szerelmesek egymásba. Értem azt is, hogy sok nő már csalódott a férfiakban és ezért nem fontos neki a szerelem, de egyrészt senki se kötelezte arra őket, hogy rossz kapcsolatban éljenek, másrészt mivel minden ember más ezért nem biztos, hogy velem megint csalódást élne át, ha szerelmen alapuló kapcsolatot alakítanánk ki.

Számomra fontos a szerelem és magam miatt válasszon, ne a hasznot lássa bennem! Ez túl nagy igény? Igazából lejjebb se tudok ebből adni, ha a hasznot keresi a másikban hamar véget ér az ismerkedés, mert teljesen más úgy beszélgetni a másikkal, hogyha rám kíváncsi, én mindig a másikra vagyok kíváncsi nem a hátterére, ha nem rám kíváncsi akkor unalmassá válik a beszélgetés és ennyi volt. Szomorú, hogy sokan fogékonyak a haszonelvű ismerkedésre én nem tudok ilyen lenni.

2022. nov. 10. 16:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A szerelemért meg kell kűzdeni, a haszonra hajtókat könnyen meg lehet fogni.

Neked kell választani...

2022. nov. 11. 08:29
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Válassz olyan nőt, akit annyit vagy többet keres, mint te.
2022. nov. 11. 10:31
 13/13 anonim ***** válasza:
38%
Az átlagember 30 évesen házas. Az már az anyagiak, a tervezés, a család időszaka. Szerelmesnek lenni tizen- max huszonévesen kell.
2022. nov. 11. 21:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!