Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Gáz ha nekem sosem volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha nekem sosem volt kapcsolatom másoknak meg már több is volt ennyi idős korukra? 23F

Figyelt kérdés
Rossz hogy ők ennyi idősen már megéltek sok jót ellenben velem, én meg még azt sem tudom milyen viszonzottan szerelmes lenni.
2023. jan. 8. 15:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan ! Minden nap van ilyen kérdés, hogy gáz-e ennyi vagy annyi idősen...? Ki nem szarja le, hogy neked volt-e nős vagy sem? Senkit nem érdekell! Ez csak a te szerencsétlenkedésed, és csak magadat okolhatod ha otthon ülsz és nyomod a számítógépet. Nem gáz, csak magadnak tartozol elszámolással, és attól, hogy itt próbálsz meg valamiféle megnyugvást találni, még nem lesz az a nő aki ezért megsajnál.
2023. jan. 8. 15:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha arra apellálsz, hogy valaki megszán, kérdező, azzal kb. 80 évet késtél. Az egy teljesen másmilyen társadalmi konstrukcióban létezett csak, és ott is nagyon-nagyon elszórtan.
2023. jan. 8. 15:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nos, tenni kellett volna érte és akkor neked is lenne. a Mások nem naponta írnak ki egy ilyen kérdést, hanem helyette ismerkednek.
2023. jan. 8. 16:14
 4/6 anonim ***** válasza:

Itt nem , többen is be szoktam írni ilyen problèmàval, akár napi szinten is.Legutóbb egy 25 éves gyerek írta be ezt napi szinten.

Róla kiderült hogy vannak bajok a toronyban.

2023. jan. 8. 16:52
 5/6 anonim ***** válasza:

#4: "Róla kiderült hogy vannak bajok a toronyban."

Mondjuk ez a legkevésbé sem meglepő.

2023. jan. 8. 16:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem én gázabb vagyok, 28 évesen nekem se volt kapcsolatom. Eléggé bánom, tiniként könnyebb lett volna próbálkozni....
2023. jan. 8. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!