Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális ha most így érzek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha most így érzek?

Figyelt kérdés

Nagyon szerelmes vagyok egy fiúba aki átvert. Folyamatosan közeledett hozzám, kihasználta, hogy szeretem. Többször lefeküdt velem, olyan hatást keltett, mintha lehetne köztünk valami. Én meg persze kezdtem hozzá egyre jobban kötődni, külsőre-belsőre nagyon tetszett...majd közölte hogy amúgy neki barátnője van, velem csak baratságnak tekintettr ezt az egészet és a másik lányt szeretné boldoggá tenni.

Én pedig nagyon szomorú vagyok emiatt, hogy úgy éreztem, fontos lehetek neki, és akkor az egészet csak elhitette velem mert nem is. Nagyon szeretnék egy őszinte, igaz szerelmet, amelyben a férfi is viszontszeret, és legalább úgy, mint én őt. Most attól félek hogy soha nem fog megtalálni az a nagy szerelem, amire vágyom, miközben a környezetemben mindenki más szerelmes...

21/L

2023. aug. 3. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
86%

Normalis, de nagyon fiatal vagy még. Rengeteg lehetőség/potenciális partner lesz még. Szóval ilyen miatt ne aggódj.

Az teljesen normális, hogy csalódottságot érzel.

2023. aug. 3. 10:44
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Ilyenek ezek a fiatal kanos kis fiúk..ő nekik egy nő csak szorakozas.
2023. aug. 3. 10:57
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Teljesen normális, ha így érzel és az is jogos, hogy egy kölcsönös érzelmeken alapuló kapcsolatra vágysz. NAgyon fiatal vagy még, minden esélyed megvan rá. Próbáld kiszűrni azokat már az elején, akikről sejthető, hogy nem fognak komolyan venni. Nem mindig lehet, sajnos.
2023. aug. 3. 10:58
 4/5 Senior Séf ***** válasza:
72%
Csaxólok, hogy a legtöbb szerelmes nő azt hisz, amit hinni szeretne. Ezért nagyon könnyen kihasználhatók. Tanulj az esetből, kérdező, és ne add olyan könnyen magad. A könnyen szerzett prédának amúgy sincs értéke. Amit igazán becsül az ember, az, amiért/akiért a poklot is meg kellett járnia.
2023. aug. 5. 19:06
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a szerelem elvette az eszed!

Egy olyan Pasiba lettél szerelmes, aki kevésbé viszonozza a szerelmet... Magyarán érdektelen leszel neki. Te meg mindent megteszel neki... Szánalmas de ez van...

Az ilyen szerelem nem szerelem, csak nálad, mert annyira akarod....

De , ha neked, mindenáron kell a fickó, akkor viseld a következményeket....

Mégpedig.. Ahogy írtad.. "Megcsal"

Bármikor Kihasználhat...

Ha neked jó az, hogy több lánnyal van együtt, akkor ne panaszkodj.

2023. aug. 16. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!