Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális, ha így érzek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha így érzek?

Figyelt kérdés

Nem, nem tini vagyok, jó a kategória még ha tinisen is hangzik a kérdésem.

Az a bajom, hogy a párom a barátaival láthatóan sokkal jobban elszórakozik, sokkal vidámabb és felszabadultabb az ő társaságukban, mint velem. És nem az a bajom, hogy jól megérti magát a haverjaival, hanem az, hogy én unalmas vagyok. Ma délután is velük voltunk, és végig rihegték-röhögték az alkalmat, én meg ha hozzá is szóltam, nem tudtam semmi vicceset mondani, szinte észre sem vettek (csak a párom, de ő sem nevetve reagált rám). Mi ketten egymás között komolyabb hangvételben szoktunk beszélni, kicsit máshogy. Mi is szoktunk viccelődni, de az nem ilyen. Úgy érzem, hogy unalmas vagyok mellé, a barátai jobban szórakoztatják. Most az anyukájánál alszik, mert holnap megy repülővel munkaügyben valahova, és onnan indul ki a reptérre, így meg sem tudott azzal nyugtatni, hogy kettesben vagyunk. Kicsit úgy érzem magam, mintha a baráti társasága sem kedvelne, nem fogadnának be, nem vagyok elég vicces hozzájuk. Én introvertált, kicsit aszociális és egyemberes személy vagyok. Én akkor tudom elengedni magam, ha négyszemközt vagyok valakivel, valaki olyannal, akiben megbízom pl párom. Annyira bánt, hogy a barátaival ennyire elengedi magát és jókat szórakozik, míg mellettem ő is inkább a “szerény énjét” mutatja. Tudom, hogy mindenki másképp viselkedik más-más szituációkban, de félek, hogy nem vagyok elég érdekes neki, főleg hogy ebben a társaságban van 2 csaj is, akikkel folyton tolták a poénokat.

Nem régóta, május óta vagyunk együtt és én nagyon szerelmes vagyok, nagyon szeretem és félek, hogy nem vagyok elég neki.

2023. júl. 24. 00:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ebből az jött le, hogy a ti kapcsolatotok tipikusan nem az a fajta, ahol egymás (legjobb) barátai is vagytok.

Ez nem feltétlenül lenne baj, de megértem, hogy zavar a dolog.

Milyen közös dolgaitok/érdeklődési köreitek vannak egyébként? Tartalmasan el tudjátok ütni az időt vagy "csak úgy vagytok"?

2023. júl. 24. 01:55
 2/5 anonim ***** válasza:
77%
Nem vagytok egymás szellemi partnerei, inkább csak testiség van.
2023. júl. 24. 02:02
 3/5 A kérdező kommentje:
Nincs ez a legjobb barátos dolog pedig. Nekem is van legjobb barátnőm, meg neki is a barátai. Persze barátok is vagyunk, de azért bőven nagyobb a szerelem meg a szikra. Csak míg én a legjobb barátnőmmel is hasonlóan visekedem, mint a párommal, nála nem ezt látom :/
2023. júl. 24. 03:45
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát mit értesz tartalmas időtöltés alatt? Hétköznap a nap végén “már csak úgy vagyunk”, de még eléggé friss a dolog, szóval úgy is elég jól evagyunk egymással, már ha érted…

De hétvégente szervezünk programokat, meg nem csak a szexből áll a kapcsolatunk. Mindketten szeretünk kirándulni, szinte minden szombaton megyünk valahová meg most vettem egy elektromos rollert, neki meg már volt, és most azzal szoktunk kirándulgatni. Közös érdeklődési kör meg a zene, az által ismertem meg. Ő zenél is.

2023. júl. 24. 03:49
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a párom nem társasági ember, én meg az vagyok, sok haverom van, akikkel jól elvagyunk évek óta, tehát sok olyan témánk van, amihez a párom nem tud érdemben hozzászólni. Én ettől a párom nagyon szeretem, nem érzem őt kevésnek, mert a kapcsolatunkban igenis sokat nyújt, és igyekszem őt bevonni a társaságomba is, még úgy is, hogy nyilván nem ugyanaz, mint amikor ketten vagyunk. A haverokkal pont azért járok/járunk el, hogy kikapcsolódjunk, röhögcséljünk, ellazuljunk, olyankor iszogatunk is, szóval tényleg teljesen másképp viselkedünk, mint a hétköznapokban és ez így van jól. Viszont a haverjaim ezer éve csak a haverjaim és CSAK azok. Nyilván azért nem velük vagyok párkapcsolatban, mert nem rájuk vágyom, hanem a páromra.
2023. júl. 24. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!