Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, amit érzek?
Kb egy hónapja randizgatok valakivel, talán egy hete már együtt is vagyunk, bár ezt nem mondtuk ki. Csók már volt, kézen fogva sétálunk, "tervezgetünk", szóval szerintem mondhatjuk, hogy együtt vagyunk, de nem ez a lényeg.
Eddig tökre be voltam zsongva, örültem neki, vonzódom is hozzá (szex még nem volt). Úgy éreztem magam, mint utoljára tiniként. Egész nap ő járt a fejemben, stb.
Viszont most, hogy kezd kicsit elmélyülni és komolyabbra fordulni a dolog, elkezdett hiányozni az exem.
Nem szeretnék már vele lenni mert sok csalódást okozott, hónapok óta zero kontakt van köztünk.
Nem tudom, mi történt és miért érzek most így, ahogy azt sem, hogy ez az érzés el fog-e múlni.
Nem voltam még ilyen helyzetben és nem tudom, hogy el fog-e múlni ez a bizonytalanság, ami most bennem van.
Ti voltatok már ilyen helyzetben? Mi ilyenkor a "helyes" döntés?
Érdemes hagyni tovább alakulni ezt a kapcsolatot?
Tapasztakatok érdekelnének javarészt.
Köszönöm!
Az exemmel semmiképp sem szeretnék már összejönni, harmadik fél miatt mentünk szét, amit a hátam mögött intézett.
Tudtommal mióta kiraktam, vele van.
1x "próbálkozott", megkeresett, hogy sajnálja és bánja, amit tett, de mindezt az új párja mellől, szóval elhajtottam (amúgy is megtettem volna). Csak negatív érzéseket váltott ki akkor is belőlem.
Azóta minden lehetséges platformon tiltólistás, így idővel megnyugodtam újra.
Ezután ismertem meg az illetőt, akivel ismerkedem és nagyon örültem neki. :)
Viszont most, hogy komolyodna vele, 1x csak beütött az az érzés, hogy ezt meg azt évekig az exemmel csináltam és emiatt kicsit elszomorodtam meg összezavarodtam. Jól érzem magam vele, csak elkapott egy furcsa érzés..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!