Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális, amit érzek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, amit érzek?

Figyelt kérdés

Kb egy hónapja randizgatok valakivel, talán egy hete már együtt is vagyunk, bár ezt nem mondtuk ki. Csók már volt, kézen fogva sétálunk, "tervezgetünk", szóval szerintem mondhatjuk, hogy együtt vagyunk, de nem ez a lényeg.

Eddig tökre be voltam zsongva, örültem neki, vonzódom is hozzá (szex még nem volt). Úgy éreztem magam, mint utoljára tiniként. Egész nap ő járt a fejemben, stb.

Viszont most, hogy kezd kicsit elmélyülni és komolyabbra fordulni a dolog, elkezdett hiányozni az exem.

Nem szeretnék már vele lenni mert sok csalódást okozott, hónapok óta zero kontakt van köztünk.

Nem tudom, mi történt és miért érzek most így, ahogy azt sem, hogy ez az érzés el fog-e múlni.

Nem voltam még ilyen helyzetben és nem tudom, hogy el fog-e múlni ez a bizonytalanság, ami most bennem van.

Ti voltatok már ilyen helyzetben? Mi ilyenkor a "helyes" döntés?

Érdemes hagyni tovább alakulni ezt a kapcsolatot?

Tapasztakatok érdekelnének javarészt.

Köszönöm!

2021. febr. 8. 09:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Hasonlóban voltam, de mivel ész érvek mentén váltam el az exemtől, tudtam, hogy ezek továbbra is fennállnak, így nem kételkedtem a folytatásban.
2021. febr. 8. 09:48
 2/8 A kérdező kommentje:
És mennyi ideig éreztél így? Működőképes kapcsolatod alakult ki? :)
2021. febr. 8. 10:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Ne hagyd, hogy az ex emléke megakadályozzon a továbblépésben! Ami elmúlt, az elmúlt. Tekints előre!
2021. febr. 8. 10:08
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát lehet azért érdemes lenne egy terapeutával beszélgetned, vagy magadban végiggondolni miért jár az exed a fejedben. Lehet csak nem engedted még el és ezért ijeszt, hogy kezd komoly lenni a kapcsolat. De az is lehet, hogy szeretnél újra összejönni vele és akkor érdemes átgondolni, hogy van-e értelme, ő is gondolhatja-e így.
2021. febr. 8. 12:56
 5/8 A kérdező kommentje:

Az exemmel semmiképp sem szeretnék már összejönni, harmadik fél miatt mentünk szét, amit a hátam mögött intézett.

Tudtommal mióta kiraktam, vele van.

1x "próbálkozott", megkeresett, hogy sajnálja és bánja, amit tett, de mindezt az új párja mellől, szóval elhajtottam (amúgy is megtettem volna). Csak negatív érzéseket váltott ki akkor is belőlem.

Azóta minden lehetséges platformon tiltólistás, így idővel megnyugodtam újra.

Ezután ismertem meg az illetőt, akivel ismerkedem és nagyon örültem neki. :)

Viszont most, hogy komolyodna vele, 1x csak beütött az az érzés, hogy ezt meg azt évekig az exemmel csináltam és emiatt kicsit elszomorodtam meg összezavarodtam. Jól érzem magam vele, csak elkapott egy furcsa érzés..

2021. febr. 8. 13:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Akkor javasolnám, hogy vegyél részt egy néhány alkalmas terápián, ahol terapeuta segít hogyan dolgozd fel ezt az érzést.
2021. febr. 8. 13:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Hany evesek vagytok? Addig ne menj bele massal semmibe, amig az ex van a fejedben, mert ez nem korrekt az ujjal.
2021. febr. 8. 13:29
 8/8 A kérdező kommentje:
26N és 27F
2021. febr. 8. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!