Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A szerelemnek egyszerűnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szerelemnek egyszerűnek kellene lennie? Kifejtem.

Figyelt kérdés

Leginkább olyanoktól várok választ akik hosszú és boldog/sikeres kapcsolatban/házasságban élnek, sok tapasztalatuk van, sok mindent megéltek.

Az életem az elmúlt pár hónapban szerelmi téren elég érdekes fordulatot vett, kb. mint egy film, teljesen váratlanul. Nem vagyok szerelmes jelenleg, de vágyom rá.

Van valaki aki fontossá vált a számomra és elég valószínű (sok emberrel átbeszéltem akik már éltek át hasonlót ill. én is így érzem), hogy én sem vagyok közömbös a számára, de nehéz eset, bonyolult sztori. A részletek most nem fontosak.

ÉS azon őrlődöm mióta utoljára láttam, hogy van-e értelme foglalkoznom vele..úgy gondolom értékes ember és bennem van, hogy lehet elszalasztok egy lehetőséget ha csak hagyom az egészet. De mint írtam is nem olyan egyszerű a helyzet.

Azóta meg azon morfondírozok, hogy az igazi szerelemnek (mi (még?) nem vagyunk szerelmesek egymásba) egyszerűnek kell lennie? Valamiért mindig is az a kép volt bennem, az az elképzelés, hogy az a valaki aki igazán hozzám illik, azzal minden (legalábbis az elején) könnyű és egyértelmű. Hogy egyértelműen akarjuk a másikat és nem kell egymásért harcolni, mert a dolog adja magát. Amióta azonban felfordult az életem megkérdőjelezem ezt. Pontosabban nem tudom, hogy így van-e.

A szerelemnek, amire megéri várni, ami valódi és jó törvényszerűen egyszerűnek kell(ene) lennie? Vagy ez nem ilyen egyszerű és adott esetben egy rögös(ebb) kezdés nem zárja ki, hogy adott esetben egy kapcsolat kellő munkával és odaadással hosszú, tartós és jó legyen? Mik a tapasztalatok? Mit gondoltok?

(szándékosan nem írok konkrétumokat, mert nem lényeges)

2023. aug. 11. 15:59
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%
Azt már megtanultam, bármiről is legyen szó, túlgondolkodni a dolgokat, nem előnyös.
2023. aug. 11. 22:13
 12/39 A kérdező kommentje:
Egyetértek egyébként:)
2023. aug. 11. 22:15
 13/39 anonim ***** válasza:
100%
Maga a szerelem nem bonyolult,inkább az emberek azok.
2023. aug. 12. 08:21
 14/39 anonim ***** válasza:
100%
A szerelem csodálatos érzés tud lenni ha kölcsönös...valóban inkább az emberek bonyolultak és legfőképp azért mert félnek a csalódástól.. de mindennek van kockázata..
2023. aug. 15. 14:38
 15/39 anonim ***** válasza:

Azért az elején kell némi játszma, amire ideális esetben vevő a másik fél.

De valóban, ha adott a kölcsösség az egy jó dolog.

Csak az alapszitu álltalában nem ez.

Hanem be kell mutass egy komoly jatékot amibet túljársz az eszén és minden kifogásàt leszreled.

Bizonyítanod kell hogy nem vagy needy.

Ostromolnod kell hogy lássa a kitartást. Ugyanakkor megis teret engedni hogy visszanyisson.

Tehát alap szituban nagyon nem egyenlőek az erdeklődési szintek.

Hogy te minden porcikáddal akarod a nőt, meg akarod ismerni, ő viszont max enyhén érdekesnek talál és full hűvös.

Ami nagyon bántó dolog tud lenni.

Amikor meg összejött...fordul a keret és a nő kezd ostromolni, szerelmet vallani, 10 percenként messengeren keresni.

Ez pedig túl nagy váltás ahhoz képest, hogy amíg nem lett oda ertem sokszor válaszra se méltatott akar napokig.

Utána meg elvàrná hogy ha nem vagyunk épp együtt akkor lógjak a telón es pötyögtessek vele.

És akkor miután ez a rész is lement, sok dolog tisztàzva lett, szexuálisan is megismerük egymást, utána jön az elfogadás.

Hogy hàt fura ebben abban hozzám képest, de jó vele lenni.

2023. aug. 15. 15:58
 16/39 anonim ***** válasza:
15- ez borzasztó izzadságszagú.
2023. aug. 15. 16:08
 17/39 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek komplikálják túl, mivel nem mindenkinek adatik meg az érzés (aromantikusak), vagy egyoldalú, nem tart örökkön-örökké.

Rádióban hallottam egyszer, nem is felejtettem el, mert aranyosnak tartom, hogy a férfi Kívánságműsorban "kért" zenét a párjának, akit online ismert még amikor az USA-ban élt, a nő szintén ott tartózkodott eléggé távol tőle, de kiderult, hogy mindketten magyarok és Pesten egymás melletti kerületben éltek. Soha nem találkoztak, vagy nem emlékeztek egymásra.

Nem sokat tudtak kinn talizni a távolság miatt, viszont amikor Magyarországon voltak, akkor másabb lett az egész, nem tudom természetesen, hogy azóta együtt vannak-e, de nem mindenkinek könnyű a kezdet/helyzet.

2023. aug. 15. 16:17
 18/39 anonim ***** válasza:

16.

Bizony.

Komoly es nehéz munka...a folyamatos pengeélen táncolás, hogy erdeklődj de megse annyira hogy az mar nyali.

Kiismerd. Elérd hogy válaszoljon.

Elerd hogy visszakerdezzen.

Elerd hogy találkozon veled.

Elerd hogy lefeküdjön veled.

Igen.

Ez nagyon nehéz kemény idegeket őrlő munka és izzadságszagu.

Viszont 8 pont feletti igen szép nőket masképp felszedni nem lehet.

2023. aug. 15. 17:00
 19/39 anonim ***** válasza:
0%
18- ez nem a szeretetről, hanem a szerzésről szól. Isten mentsen az ilyen pasiktól. Te megszerzendő tárgyként tekintesz a nőre, nem pedig valakire, aki iránt valóban érdeklődsz, ne adj isten, szeretni akarsz.
2023. aug. 15. 17:07
 20/39 anonim ***** válasza:
100%

19.

Nem értek egyet veled.

Egeszen egyszerűen megismerve a női természetet, ezek szükséges jatszmák. Az elején.

Ha az alapfelállás az hogy

Te akarod őt, ő viszont nem akar téged.

Eleve egy nő akivel imerkedsz, vagy odalépsz hozza az utcán vagy a közértben a személyedre se kíváncsi...nemhogy a szeretetedre..ezt naivitás volt ideírnod.

Viszont játszával felebreszthető benne egy érdeklődés magad felé.

És ennyi.

Szerintem ez nem negatív dolog.

Sőt ez inkább pozitív )

2023. aug. 15. 17:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!