Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok megnyílni és igazán átadni magam a szerelemnek, így örökre egyedül maradok?
Figyelt kérdés
Mindenkinek nagyon nehezen nyílik meg. Nehéz gyerekkorom volt, sokat bántottak, 0 önbizalmam van, sajnos a legelső kapcsolatom is bántalmazó volt.
Azóta bezárkóztam. Buktam el kapcsolatot azért mert megijedtem és nem mertem közel engedni senkit sem.
Mit lehet ezzel csinálni?
2023. jún. 18. 15:09
2/7 anonim válasza:
En is csak azoknak nyílok meg akik szerelmesek belém és ezt biztosan tudom is, mivel látszik is a szerelmeseken.
Másoknak nem is kell megnyílni. Minek.
3/7 anonim válasza:
"Nehéz gyerekkorom volt, sokat bántottak, 0 önbizalmam van, sajnos a legelső kapcsolatom is bántalmazó volt."
Ezt követően AZONNAL el kellett volna menni szakemberhez. De még mindig nem késő.
4/7 anonim válasza:
Vannak ilyen emberek a másik nemben is, velük simán lehet egy felszínes és szar kapcsolatod, ami kitart évekig :)
5/7 anonim válasza:
Elsőnek barátkozni probalj az emberekkel , figyeld azt kik a felszinesebbek azokat keruld , de ha talalsz jo haverokat azokbol 1-2 baratta is valhat akik segithetnek az onbizalmad fejleszteseben. A társasag mindenkeppen jot tesz az embernek, az otthon gubbasztás hosszu tavon meg leepit.
6/7 anonim válasza:
Örökre biztos nem. Majd találsz valakit, fel a fejjel!
7/7 anonim válasza:
Ugyan dehogy maradsz egyedül, mindenki életében lesz egyszer valaki. Viszont ahhoz hogy ez változzon, orvosolni kell a problémát. Pszichológussal biztos jót tesz majd ha beszélgetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!