Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokan miért mondják elvesztegett időnek azt amikor egyedül vannak?
Én most vagyok 22 éves és még senkim nem volt. De mit csináljak ha eddig nem találtam megfelelő lányt. Volt hogy mondták már hogy a fiatal koromat elvesztegetem így.
Engem elutasít minden lány így nem tudok mit tenni, el kell fogadnom.
Tényleg elveszetegett idő egyedül lenni?
Meg ha pl nekem évek múlva lesz az első barátnőm az nagyon gáz?
Én sem értem. A legnagyobb fejlődést az életemben szingliként értem el és egy olyan kapcsolatban, ahol nem egymás nyálát ittuk minden együtt töltött percben.
Szerintem halálosan szerelmesnek lenni kifejezetten destruktív. Az az igazi társad aki mellett tudsz koncentrálni a saját életedre is, nem pedig az, aki felültet egy érzelmi hullámvasútra.
"Volt hogy mondták már hogy a fiatal koromat elvesztegetem így."
Dehogyis....
Kik mondták? Nekik van kapcsolatuk, esetleg házasságban élnek? Nem látsz bele, hogy kinek milyen a kapcsolata. Lehet, hogy ők pl benne maradnak a rossz házasságba is. Vagy esetleg ők úgy vannak vele, hogy már ilyen korban meg kell találni a társat. Ez az ő hozzáállásuk. Nem kell vele azonosulni.
A te mértéked szerint élj, ne azért legyen társad, hogy másoknak megfelelj.
"Meg ha pl nekem évek múlva lesz az első barátnőm az nagyon gáz?
Semmi se gáz. Mit tudsz tenni, hogyha úgy is lesz? Semmit.
Ismerek olyat, aki felnőtt fejjel tanult meg biciklizni. Na az gáz?
Hány olyan kérdés van itt, "16 éves vagyok és még szűz, most az ciki?"
Ez a ciki, hogy az emberek másokhoz hasonlítják magukat.
¤"Mennyire nehéz megőrizni önmagunkat a többiekkel szemben! Látom a szemükön, hogy most azt gondolják: "én nem léptem volna ütemre", de jusson eszükbe, hogy akkor miért tapsoltak? Mindannyian igényeljük, hogy elfogadjanak, de higgyék erősen, hogy a meggyőződésük egyéni, a sajátjuk, még ha a nagy többség emiatt rossz szemmel néz is magukra, még ha a nyáj azt bégeti is: "neeem heeelyeees"! (...) Azt akarom, hogy leljék meg a maguk útját mihamarabb. Induljanak el rajta a maguk tempójában! Mindegy, hogy merre, mindegy, hogy hogyan, akár peckesen, akár kergén, bárhogyan!¤
Kik mondják?
Ezek mindig olyan hülye általánosítások. Én is épp amikor halálra dolgoztam magam egy étteremben és mellette egyetemre jártam 24 évesen apám a fejemhez vágta hogy nem anyának kéne már lenned? Ez kb ugyanaz a kategória. Mindenkinek a maga idejében kell csinálni a dolgokat. Ilyen hülye társadalmi elvárások miatt felesleges bármibe is beleerőltetni magad. Nem azt mondom jó az ha próbálkozol a nőknél De ha te jól érzed magad szingliként akkor meg majd jön aminek jönnie kell és kész.
Sosem volt még olyan kapcsolatom, amiben mentálisan vagy lelkileg egészségesebb lettem volna, mint egyedül. Pedig volt már egy pár kapcsolatom.
Nagyon-nagyon ritka, ha valaki nem toxikus, nem féltékenykedik, nem megy az idegeidre, nem rajtad vezeti le a feszkót stb. Sok kapcsolat tiszta stressz. Én is szingli leszek addig, amíg nem találok olyat, akivel érdemes együtt lenni, olyan, akivel jó hatással vagyunk egymásra, motiváljuk, támogatjuk, megbecsüljük egymást.
Minden egyes kommenttel egyetértek!
Rengeteg olyan kérdést olvasni itt is, hogy konkrétan a mérgező kategóriába tartozik a kapcsolat, amibe benne van az illető, de mégsem szakít.
Na arra mondanám, hogy elvesztegetett idő és energia!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!