Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha elképesztő a kémia, megvan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elképesztő a kémia, megvan az összhang is akkor miért nem tud belémszeretni?

Figyelt kérdés

2023. aug. 5. 15:54
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
90%

Nincs rá magyarázat, egyszerűen nem tud és kész.

Mennyi olyan eset van, hogy nincs köztünk jó szexuális élet, vagy harmónia és mégis szerelmesek.

A szerelem logikátlan, valakibe az vagy, valamibe pedig nem.

2023. aug. 5. 16:24
 12/33 A kérdező kommentje:
10 es tokeletesen leirtad, csak gondolkodom mi az a hianyzo osszetevo, Megertjuk egymast jolelvagyunk de lehet az a baj hogy nincs kozos hobbi vagy a csaladi hekyzetunk tok mas
2023. aug. 5. 16:24
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem függ össze a hobbikkal, se a családi helyzettel, se a szexxel. Nem lesz beléd szerelmes soha, aki 1 év után nem az, az már nem is lesz. Fölöslegesen iparkodsz/iparkodnál.
2023. aug. 5. 16:28
 14/33 anonim ***** válasza:
66%
Na a 11 essel most nem igazan ertek egyet mert ha valaki szerelmes a masikba akkor a szex is nagyon jo. Olyan nincs hogy fulig szerelmes vagyok a masikba de nem jo a szex. Eleve akkor kivanom szeretem szerelmes vagyok bele, es meg ha kicsit benecska szex teren akkor is elvezem vele mert szerelmes vagyok maga a lenyebe.
2023. aug. 5. 16:30
 15/33 A kérdező kommentje:
Nemiparkodok, tudom hogy bem lesz, nem lehet eroltetni
2023. aug. 5. 16:31
 16/33 A kérdező kommentje:
Szerintem 11 es arra celzott hogy fadarab leget az agyba a partnerm de nyilvan ha szerelmes az ember még akkor is megkivanja ha a masik 1 fadarab
2023. aug. 5. 16:34
 17/33 anonim ***** válasza:
100%

11-es vagyok és nincs igazad, millió párkapcsolat megy tönkre azért, mert nem elég jó a szex, vagy nem egyezik a libidó, vagy az igények.

Az egy dolog, hogy te élvezed úgyis, hogy bénácska a szexben, de más nem élvezi, esetleg ad neki esélyt, próbálnak változatni, de előbb utóbb vége a kapcsolatnak a szex miatt.

2023. aug. 5. 16:36
 18/33 A kérdező kommentje:
Hat a libidot tudja befolyasolni a sexulais elet minosege, de a szerelem nem a sexen fog mulni, hisz sokan szerelmes mar sex elott a masikba
2023. aug. 5. 16:45
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

Így van, épp ezért nem fog valaki valakibe azért se belészeretni, mert azonos életmódot folytatnak, vagy különböző. Szimplán csak az vagy és kész, megmagyarázhatatlan dolog még most is, persze biológiai kémiai folyamatok stb stb. de az "okos" szakértők szerint maximum félévig pár évig tart, míg a laikusok esküsznek egy páran, hogy évtizedekig kitart (a rózsaszín ködös, Heves szerelemre gondolok).

Inkább úgy "mondanám" még most is, hogy logikátlan.

2023. aug. 5. 16:50
 20/33 anonim ***** válasza:
51%

Majd ha befigyelne egy masik pasi aki sokkal jobb nala.hirtelen szerelmes lenne.

Igy szokták.

2023. aug. 5. 17:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!