Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok/nők, akik elképesztően szexik, de mégis hűségesek?
Arra gondolok, hogy úgy néz ki az illető, és annyira kívánja a szexet, hogy kb. elmehetne prostinak is, de mégis hűséges, monogám, komoly párkapcsolatot és családod szeretne.
A valóságban létezik ilyen nő vagy csak álom?
Áhh, nem, dehogy létezik.
És létezik olyan ember, aki ezen az oldalon normális kérdéseket tesz fel, vagy csak ilyen retardáltakat tudtok?
7.
Van itt az oldalon egy olyan személy aki ezt nem viccnek szánja, vele kevertelek össze. De ő általában megelégszik ilyen magvas gondolatokkal, mint "minden férfi görény" meg értekezésekről arról, hogy minden rossz okozói a férfiak a világon.
szerintem ez aránylag normális kérdés.
minél keletebbre vagy, annál erősebb az a felfogás, hogy egy nő vagy szexi, vagy pedig hűséges feleségnek/anyukának való, a kettő együtt valamiért kizárt.
"Van itt az oldalon egy olyan személy aki ezt nem viccnek szánja, vele kevertelek össze. De ő általában megelégszik ilyen magvas gondolatokkal, mint "minden férfi görény" meg értekezésekről arról, hogy minden rossz okozói a férfiak a világon."
mivel a felnőtt párkapcsolatok kategóriában lett feltéve a kérdés, szerintem egy-két órán belül itt lesz az illető.
Köszönöm a válaszokat!
Nem akartam senkit sem megsérteni a kérdéssel, mindössze azért érdekel ez, mert én valahogy csak ezt a két végletet látom a környezetemben.
Vagy szeretetteljes kapcsolatban vannak az emberek, de főleg férfiak részéről megy a prostizás, szerető tartás, jobb esetben csak a vágy ezek után. Talán, mert nem tartják eleve eléggé szexi a feleséget/barátnőt.
A másik véglet, hogy agyba főbe csalják egymást vagy swingereznek ,nyitott kapcsolatban vannak.
Harmadik véglet: Aki egyedülálló az meg minden nap mással szexel, ez talán mindkét nem részéről jelen van.
Olyanról viszont nem tudok, ahol a pár minkét tagja megőrül egymásért szexuálisan és lelkileg is tehát úgy összességében és egyikük sem vágyik szexuális kalandozásra.
Én is valami ilyesmit szeretnék...
Egyébként a szexiség valóban szubjektív, de én itt objektíve gondoltam ezt a jelzőt. Én is látok olyan nőket, akik nekem nem kifejezetten tetszenek, de meg tudom ítélni, hogy a többségnek vonzó-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!