Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen átlagos külsővel szeretnék BARÁTNŐT keresni a sok elképesztően jóképű, kigyúrt kamugép között, akik hitegetik a csajokat és csak szexre használják őket. Milyen stratégiával lehetnék versenyben ilyen modell csávók közt?
Teljesen felejtős.
Ezren ezer helyen leírták már, hogy ha nem vagy szuperszépfiú, akkor felejtsd el a Tindert.
Ott teljes mértékben a nőknek az az ősi ösztöne érvényesül, hogy csakis alfahímeket húzgálnak jobbra.
Ha nem vagy ilyen, akkor csak a nagyon hulladék dagadt ronda nők fognak match-elni, arra az esély, hogy egy épkézláb( úgy értem, hogy átlagos, nem pedig bombázó) nővel match-ed legyen, úgy kb. 1 az 10000-hez.
Én is próbálkoztam Tinderen, és kértem tesómat is , hogy készítsen jó képet, de tökmindegy ki készíti nem leszek jóképű :)
Próba képen felraktam egy nem egy húde macsó férfiről, de egy jóképű férfiról képet, és 1 nap alatt nekem is volt 27 match
Utolso azert megalazza a kerdezot (kicsit telt karcsu lany) es a noket is. Nice job.
Amugy en inkabb teltebb not valasztok, mint egy kockas hasut, de kinek mi...
9
Oké, örülünk neki, viszont tény, hogy nem dagadt csajok a legkelendőbbek, és párkereső piac ugyanúgy működik, mint bármilyen más piac: a kereslet és kínálat határozza meg egy árucikk értékét.
A legtöbben a sportos, vagy normál testalkatú nőket keresik, ráadásul a kínálati oldalon meg egyre több dagadt nő jelenik meg a modern civilizációs ártalmak következményeképpen, tehát a dagadtak piaci értéke nagyon lent van, a sportos/normál meg nagyon magasan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!