Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen átlagos külsővel szeretnék BARÁTNŐT keresni a sok elképesztően jóképű, kigyúrt kamugép között, akik hitegetik a csajokat és csak szexre használják őket. Milyen stratégiával lehetnék versenyben ilyen modell csávók közt?
Nem értem ezeket a kommenteket. Teljesen átlagos srác vagyok, nem is vagyok gazdag, sőt még súlyfeleslegem is van. Regisztráltam tinderre, igaz kb 1 évig nem volt semmi értelmes történés, aztán jött egy gyönyörű lány, aki megváltoztatott mindent, és most 8 hónapja boldog párkapcsolatban élek. Igaz a többség aki fent van trash, de ha kitartó az ember megtalálhatja a szerelmet rajta.
21/F
"Regisztráltam tinderre, igaz kb 1 évig nem volt semmi értelmes történés"
Tehát egy évig balf-szkodtál a tinderen, mire hatalmas mázlival összejöttél egy tűrhető nővel, akivel ráadásul még csak 8 hónapja vagy együtt, és szerinted ez egy sikersztori.. :DDD
Én fél évig voltam fenn tinderen, és ez idő alatt egy normális beszélgetés nem jött össze!
Pedig nem vagyok se dagadt, se alacsony (75kg/181cm), nincsen torz fejem, nem vagyok csóró sem (annyira).
A baj az, hogy normális nőt kerestem (naív módon), ezért nem raktam ki BMW mellett, yachton feszítős képeket. Nem is vett észre senki sem..m
Olyan helyen akarsz társat keresni, ahol 10x több férfi van és abból is a legjobb pasik vetekszenek a közepes nőkért is?
A nőknek valóságos ingertúlcsordulást okoz, ha nem csak a férfiak 1-2%-át húznák jobbra, akkor kiakadna a számláló.
Normális nő vagy megundorodik tőle és törli magát 2 napon belül, vagy elkurvul.
Az alapból ribinek meg még nagyobb lesz az egója és vagy sugar baby lesz belőle vagy luxusprosti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!