Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen átlagos külsővel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen átlagos külsővel szeretnék BARÁTNŐT keresni a sok elképesztően jóképű, kigyúrt kamugép között, akik hitegetik a csajokat és csak szexre használják őket. Milyen stratégiával lehetnék versenyben ilyen modell csávók közt?

Figyelt kérdés
Azért emeltem ki a barátnő szót, mert tényleg azt keresek, nem szexpartnert. Viszonylag jól nézek ki szerintem, de nem vagyok azért egy Ben Affleck. Szép, kedves, intelligens barátnőt szeretnék.
2020. nov. 16. 14:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
8%

Nem értem ezeket a kommenteket. Teljesen átlagos srác vagyok, nem is vagyok gazdag, sőt még súlyfeleslegem is van. Regisztráltam tinderre, igaz kb 1 évig nem volt semmi értelmes történés, aztán jött egy gyönyörű lány, aki megváltoztatott mindent, és most 8 hónapja boldog párkapcsolatban élek. Igaz a többség aki fent van trash, de ha kitartó az ember megtalálhatja a szerelmet rajta.

21/F

2020. nov. 16. 22:50
 12/18 anonim ***** válasza:
Felejtos. Csak a szuperjopasiknak van ott eselye
2020. nov. 17. 09:58
 13/18 anonim ***** válasza:
22%

"Regisztráltam tinderre, igaz kb 1 évig nem volt semmi értelmes történés"

Tehát egy évig balf-szkodtál a tinderen, mire hatalmas mázlival összejöttél egy tűrhető nővel, akivel ráadásul még csak 8 hónapja vagy együtt, és szerinted ez egy sikersztori.. :DDD

2020. nov. 17. 11:24
 14/18 anonim ***** válasza:
29%
Kb ja, átlagos pasiként 1 év alatt kifoghatsz egy elmegy kategóriájú nőt kompromisszumokkal. Ez sajnos nem túl sikeres sztori, a 8 hónap meg semmi. Majd 5 év után talán (de a válások java 14 év körül következik be).
2020. nov. 17. 11:28
 15/18 anonim ***** válasza:

Én fél évig voltam fenn tinderen, és ez idő alatt egy normális beszélgetés nem jött össze!

Pedig nem vagyok se dagadt, se alacsony (75kg/181cm), nincsen torz fejem, nem vagyok csóró sem (annyira).

A baj az, hogy normális nőt kerestem (naív módon), ezért nem raktam ki BMW mellett, yachton feszítős képeket. Nem is vett észre senki sem..m

2020. nov. 17. 15:41
 16/18 anonim ***** válasza:
91%
Tinderen elég ha átlagJózsi vagy, átlag nettó 2-300 ezerrel, átlag arccal, még ha sportos is vagy, akkor is az vagy a szemükben, mert nem vagy egy Vin Diesel testalkatú vélhetően, amire már fel tudjanak nézni- Szóval egy átlagJóska az 99%-ban levegőnek nézik a nők társkeresőn, persze ha csak nincs kint 10 különböző jó autós, utazós képe, mellette 5 haverral h mennyire szociális lény is. Ha pedig átlagJózsi, akkor max a dogi nők állnak vele szóba partner tekintetében.
2020. nov. 17. 15:49
 17/18 anonim ***** válasza:

Olyan helyen akarsz társat keresni, ahol 10x több férfi van és abból is a legjobb pasik vetekszenek a közepes nőkért is?

A nőknek valóságos ingertúlcsordulást okoz, ha nem csak a férfiak 1-2%-át húznák jobbra, akkor kiakadna a számláló.

Normális nő vagy megundorodik tőle és törli magát 2 napon belül, vagy elkurvul.

Az alapból ribinek meg még nagyobb lesz az egója és vagy sugar baby lesz belőle vagy luxusprosti.

2020. nov. 29. 14:14
 18/18 anonim ***** válasza:

16

Még a dagi nők se...

2020. dec. 1. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!