Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a lányok Tinderen beszélgetnek 1-2 sráccal, miért húznak jobbra továbbra is férfiakat, ha úgyis tudják, hogy nem fognak nekik visszaírni, mert már így is több emberrel beszélnek? Élvezik, hogy szórakoznak mással és húzzák az agyát? Ez az oka?
Figyelt kérdés
2020. nov. 8. 11:43
1/4 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy merre húzta, mert szimpi volt. De a legtöbb pasi a szia muzun kívül semmit nem bírt írni.
N
2/4 anonim válasza:
Mert szimpi. De néha rájövök, hogy csak kicsit jobban néz ki, de annyira nem jön be. Aztán lehet, hogy maga ahogy ír, nem tetszik, vagy rájövök, hogy valószínűleg csak egy alkalmat akar, mert van vagy 100 km-re. Mondjuk én akkor sem szoktam nem visszaírni, inkább megírom neki, hogy ez nem lesz jó.
3/4 anonim válasza:
Ja, vagy nem is magyarul köszön. Hát azzal meg mit kezdjek?
4/4 anonim válasza:
Én mindig próbálok valamit az adatlapjára reagálni. Persze ez nem mindig könnyű, ha semmi nincs, amire lehet. Viszont ígyse nagyon írnak vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!