Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan lányok/nők, akik elképesztően szexik, de mégis hűségesek?
Arra gondolok, hogy úgy néz ki az illető, és annyira kívánja a szexet, hogy kb. elmehetne prostinak is, de mégis hűséges, monogám, komoly párkapcsolatot és családod szeretne.
A valóságban létezik ilyen nő vagy csak álom?
Jaaaj...Ez a kérdés kb. az a kategória, hogy "a szép nők tényleg nem büdösek/nem xarnak, pukiznak, böfögnek?"...
Persze, minden jó csaj megcsalja a párját, nem tudtad? 😂
Kedves 22! Újból írom szerintem szépít a srác...
Te írod ha rossz a kapcsolat. Azért mind a való életben, mind itt az oldalon hallani,hogy a egy 25èv körüli pár, férfi tagja nyugatra megy a jobb kereset reményében,mert itt BAZ megyében akarnak önálló életet kezdeni. Rossz a kapcsolatuk mert a pasi a nő érdekeit is nézi?? Rossz a kapcsolatuk mert eleve nem gazdagok?
28. Hát azért van az a kategória, amire azt mondaná bárki, hogy ez igen, az a nő tényleg dögös.
Csak véletlenszerűen talált példák a netről, nem a "kedvenceim":
Test: [link]
Ha már férfi külső:
Gondolom mindenkinek máshol van a léc, de ezekhez képest holt tart a gyk közönsége? Vagy mennyi nő üti meg ezt a random fotók által mutatott külsőt, vagy menni nőnek néz úgy ki a párja mint az utolsó képen a férfi?
Tényleg csak kérdezem. Ja, igen, ehhez nálam még fontos a "belső" is. Tudom, ez is mindenkinél mást jelent. Nálam alap a diploma, magas pénzügyi kultúra, intelligencia, széles látókör, mentális, szellemi, érzelmi fejlettség stb. Nekem ez a fullos kategória. Amit még kihagytam, a normális szülői modell, nő-férfi kép. Na ez így már gondolom túl sok egyben, feldolgozhatatlan... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!