Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, akibe fülig szerelmes vagyok plátóian, most vasárnap fog először randizni egy másik lánnyal, akit ismerek, és akire elképesztően féltékeny vagyok. És nagyon egymásra vannak kattanva, mit tegyek?
Figyelt kérdés
2019. máj. 3. 19:38
1/9 A kérdező kommentje:
Iszonyúan fáj ez az egész, hogy velem sose jutott odáig... Annyira belé vagyok esve, a belsőjébe, meg persze a külsőjébe is.
2019. máj. 3. 19:38
2/9 anonim válasza:
Miért nem jutott veled odáig?
32/f
3/9 A kérdező kommentje:
Hát mert nem zúgott úgy belém, mint én belé, vagy mint ő ebbe a lányba.
2019. máj. 3. 19:47
4/9 A kérdező kommentje:
Annyira rossz néznem, ahogy mindig felkeresi a lányt, segít neki, akkora mázlista az a csaj, hogy egy ilyen tökéletes pasi érdeklődik iránta.
2019. máj. 3. 19:48
5/9 A kérdező kommentje:
Mindig dumálnak, mint megtudtam, Messengeren. Én is dumáltam már vele, de aztán mindig abbamaradtak a beszélgetéseink, de az övék soha.
2019. máj. 3. 19:49
6/9 anonim válasza:
Engedd el , az életben nem csak a szerelem létezik . Foglald el magad .
7/9 anonim válasza:
Menj a tini kérdések rovatba, a plátói szerelmen féltékenykedés szakértők ott vannak.
8/9 anonim válasza:
Egyet tehetsz: minden figyelmedet a saját emberi méltóságod épen tartására és ápolására fordítod.
9/9 anonim válasza:
Hát ja. Eh ilyen. Nem tehetsz mást, minthohy kitörlöd a tudatudból még a létezését is, és elfoglalod magad más dolgokkal.
Egyszer mahd elmúlik, tovább tudsz lépni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!