Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teljesen beleszerelmesedtem egy férfiba, aki a fiatal Terence Hill testvére lehetne, mert olyan elképesztően igéző tekintete van, hogy b€$z@®ás. Ha belenézek a kék szemébe, mindig egy trópusi szigeten érzem magam. Hogy csípjem fel?
Figyelt kérdés
Kis túlzással ilyen a szeme:
Nem csak a szeme miatt tetszik persze, csak most azt emeltem ki... Szerelmes vagyok, totál rózsaszín köd ül az agyamban! Nagyon, de nagyon tetszik!
2021. okt. 23. 19:12
1/13 A kérdező kommentje:
Jóképű, intelligens, magas, nincs rajta súlyfelesleg, mosolygós, életvidám, felelősségteljes...
2021. okt. 23. 19:14
2/13 anonim válasza:
Hát ha olyan, mint Terence Hill, akkor vegyél neki fagyit. Pisztáciát tiszta csokoládéval :D
3/13 A kérdező kommentje:
Egészséges, családcentrikus, tudja mit akar, elhivatott, tisztelettudó, kitartó...
2021. okt. 23. 19:15
4/13 A kérdező kommentje:
Ahol találkozni szoktam vele, ott nem lehet fagyizni. :D
2021. okt. 23. 19:16
5/13 anonim válasza:
Ha itt kérdezgetsz, akkor lemaradsz
6/13 anonim válasza:
Akkor ajánld fel, hogy főzöl neki hagymás babot 😅
7/13 anonim válasza:
Azt értem hogy neked bejön a pasi,de te is neki?Nekem is bejönnek a kék szeműek,de azért szerelmes nem leszek ilyen elvakultan.
8/13 anonim válasza:
omg, kicsit sok(k) vagy...
ha bejönnél neki, már lépett volna, ez a lihegés és nyáladzás egy csávó után nekem unszimpi.
10/13 Lazy Lover válasza:
írj rá neten és hívd el randira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!