Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefekudtem egy egyetemista fiatal lánnyal, ès azóta igen furcsa érzelmeim vannak. Mi lehet ez?
A helyzet az volt, hogy a belvárosba beleszaladtunk egy kollégista, egyetemista társaságba, megtörtént a facebook csere, hasonlók, aztán ráírtam az egyik csajra, aki kb a legszerényebb volt, hogy mit csinal, akar e talizni, stb… A lényeg h benne volt, felvettem este, beszelgettunk, dugtunk egyet, visszavittem a kolihoz hajnalba, és azóta nagyon furcsa érzésem van… hiányzik vmiért nagyon… pedig ő 18 volt, én 27f…. De megmozgatott bennem egy olyan érzést, amit a 25-30 éves korosztály nem tudott…. Igaz az este nem en voltam a fiokba a legelesebb kes, nagyon faradt voltam, de nem is ez a lenyeg. Nem tudom, mit gondoltok ez az érzés mi lehet iránta? Azóta sajnos leginkább terel, de lehet nem is kellene keressem. 27 èvesen nem
18 éves puncikat kellene hajtani, de egyszeruen annyira kellemes volt a jelenléte hogy azóta ki vagyok bukva h mar nincs itt…. Csak ennyi volt…..
Remegő gyomor, izzadó kéz, heves szívdobogás, nem tudsz aludni, nincs étvágyad?
Ki tudja, mit kaphattál el. Hétfőn irány a doki!
”27 èvesen nem
18 éves puncikat kellene hajtani,”
Mi ez a baromság?
Itt az a probléma, hogy beleszerettél egy olyan csajba,a ki az első percben szétdobta neked a lábát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!