Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy 22 éves fiatal felnőttnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 22 éves fiatal felnőttnek mennyi esélye lenne a 30-50 éves nőknél akár párkapcsolati szinten?

Figyelt kérdés

Bejön ez a korosztály, és szeretném ebből megtalálni a magamét. Vagy felejtsem el?

Esetleg tudnátok tippet adni hogy hol keressem őket? Főleg hajdú megyében Debrecenbe vagy az környékén lenne érdekeltségem.

2021. okt. 2. 10:43
 1/8 anonim ***** válasza:
83%
Kisfiú, felejtsd el, ha 30-ig gondolkodnál az is necces. 30-50 között esetleg 1000-ből 1, aki egy kalandra benevezne veled.
2021. okt. 2. 10:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Voltak már rosszabb esélyeim is. Bár nem kalandot keresek.
2021. okt. 2. 10:49
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én 31 vagyok és biztosan nem állnék le ennyivel fiatalabb fiúval. Még a korombeli férfiak is sok esetben gyermetegek, éretlenek, nincs kompatibilitás.

Természetesen azt elismerem, hogy vannak az átlagnál jóval érettebb, intelligensebb fiúk a te korosztályodban is, ami nagyon imponáló lehet. De számomra akkor is furcsa lenne, olyan, mintha egy gyerekkel járnék.

Ez persze csak az én véleményem. Mi nők nem vagyunk egyformák, szóval biztosan találnál idősebb nőt, aki benne lenne egy ilyen kapcsolatban.

2021. okt. 2. 11:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

32 vagyok, azt mondanam, hogy komolyra kb eselytelen, de meg szexre se nagyon vallalnam be. tul kisfiu hozzam.

illetve tok mas eletszakaszban vagyunk, en dolgozom, egyedul elek, mar nem annyira erdekelnek a bulik.. egy 22 eves srac altalaban meg tanul, bulizik, csajozik. eretlen, tapasztalatlan. meg hozzam is, nemhogy egy 40-es, 50-es nohoz.

ezen kivul ez kb ilyen fetisnek tunik.

2021. okt. 2. 11:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
34 vagyok, áruld el, mit tudsz nyujtani 22 evesen? Leginkabb semmit
2021. okt. 2. 11:55
 6/8 A kérdező kommentje:

#4 ennyi erővel lehetne az is fétis, ha valaki a moletteb nőket, szőkéket, szemüvegeseket, stb-t szereti.

Igazából igazatok van. De én attól még reménykedek. Hátha.

2021. okt. 2. 12:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
nekrm mindig fura, ha valaki ennyire leszukiti egy tulajdonsagra a tarskeresest. igen, az is fura, ha valaki kifejezetten csak szokeket, csak moletteket, csak szemuvegeseket keres.. marmint oke, hogy x dolog tetszik, de ha minimalisan sem vagy nyitott masra, akkor az nrm egeszseges, arrol nem is beszelve, hogy magad alatt vagod a fat. raadasul te kifejezetten korban nem hozzadillo not keresel, egy 50 eves az anyad lehetne, azert direkt ilyet keresni valami komplexusra utal.
2021. okt. 2. 13:27
 8/8 A kérdező kommentje:

Azt nem mondtam egy szóval sem hogy nem vagyok nyitott egy minimálisan sem. Több velem egykorú barátnőm volt akivel boldog kapcsolatban voltam. Azért nem említettem meg ezeket, mert a kérdés szempontjából szerintem ez nem releváns információ.

Csak úgy érzem hogy nekem most ez kell.

2021. okt. 2. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!