Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit válasszak? Találkozgassak még az idősebbel vagy hagyjam? Vagy inkább az felejtős és várjak, hogy mi alakul a fiatalabb fiúval?
Volt egy hosszú kapcsolatom (3 és fél év). Ami óta eltelt több, mint fél év. Ebben a fél évben volt egy rövidebb "kapcsolatom" vsgy inkább próbálkozás mindössze pár hét, de szakítottam mert nem voltam szerelmes.
Most ismerkedek újra. Beszélek egy sráccal (25), aki eleinte szimpatikusnak tűnt és sok közös is van bennünk. Úgy érezem megkedveltem. Még eddig nem találkoztunk.
Viszont képbe jött egy másik fiú is. Őt már lassan több, mint egy éve ismerem. Tavaly nyáron elhivott 2-3 buliba, amit ő tartott. Akkor nem fogott meg különösebben csak jó palinak tartottam, de fiatal nagyon. (19) Meg eddig úgy voltam vele, hogy nem jöttek be a fiatalabbak se a velem egykorúak.De mostanság a munkámból kifolyolag többet futunk össze, illetve voltunk nemrég egy buliba és egész végig érdeklődést mutatott felém. Sőt mióta vége lett a hosszú kapcsolstomnak azóta folyamatosan reagàlgat, ha szülinapom/ névnapom volt felköszöngetett, keresett. Ezen nyáron pedig egyre többet írt rám. Azon a bizonyos legutóbbi bulin végig engem keresett. Ezután végig mellettem volt. Nem volt sem nyomulós, se tapintatlan vagy tolakodó. Beszélgettünk azon az estén sokat, magához ölelt és állításai szerint szeretne már komoly kapcsolatot. Azon az estén meg is csókolt utána egyébként nem keresett, de összefutottunk ezután is. Számomra egy kavarás volt aztán már most többet érzek. Volt, hogy én kerestem fel és akkor is úgy tűnt, hogy érdeklődést mutat irántam. Ami aggaszt, hogy fiatal és nem igazán tudom eldönteni, hogy amiket mondott arról, hogy kapcsolatot szeretne meg, hogy a sok szép duma igaz is vagy hátsó szándékai vannak. Főleg, ami miatt aggaszt, mert kezdem azt érezni, hogy bele szerettem. Attól félek ha ne talán tán adnék esélyt neki, ha mondjuk ő is szeretné, hogy utána már nem akarná ezt, mert nem látna a dologban kihívást. Viszont nagyon odáig vagyok érte és érzem, hogy vonzódunk egymáshoz. De szerintem nem érez úgy ahogy én. Mégis sok olyan dolgot tesz és mond, de tényleg nem tudom eldönteni, hogy ez csak "mese" vsgy őszintén így gondolja. Annyira nagyon nem ismerem. Viszont mondtak ismerőseim olyat, hogy szerintük nem gondolja komolyan csak hátsó szándéka van, pedig ismerősöm sem ismeri sokkal jobban.
Viszont most nem tudom, hogy mi legyen. Hogy másik sráccal mi legyen.
Azzal találkozz, akivel úgy tűnik, hogy nem csak külsőségekben, hanem szellemileg, emberileg is megérted magad.
A kor nem számít.
Szerintem egy próbát megér, adj neki egy esélyt. Nekem is egy nálam 5-6 évvel idősebb nő tetszik, és mindent megtennék érte, ha a párom lenne. (De nem az.. :( )
Ha nem gyerekes úgymond hozzád képest a srác, akkor a kor tényleg csak egy szám, nem számít.
21F
Köszönöm mindenkinek a választ.
Hát, ami miatt dilemmába vagyok az az, hogy nem tudom, hogy akkor az idősebb sráccal mi legyen. Igaz nem találkoztunk, de amúgy szimpatikus. Viszont a fiatalhoz húz a szivem. Vele úgy ahogy ismerjük egymást. Bár ahogy írtam az a nagy félnivalóm van, hogy nem gondolja komolyan, amiket mondott. Van pár ember, akiknek az elmondásuk szerint ez csak álca és ne dőljek be neki. Főleg mert a baráti társaságába is van egy két gáz ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!