Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van párom, de elképesztően szerelmes lettem másba, ti mit tennéket?
Van egy bartánőm, kivel közel egy éve megvagyunk. Igazából sose voltak olyan nagy viták, mindig jól elvoltunk. Viszont nála sose éreztem azt az igazán nagy szerelmet. Szimplán csak megvagyunk.
Viszont az utóbbi időben megismertem egy lányt, aki nagyon szimpatikus. Minden szempontból olyan mint amire mindig is vágytam. Külsőleg és belsőleg is.
Kevés beszélgetés is elég volt ahhoz, hogy teljesen beleszeressek, és ne tudjam kiverni a fejemből. Ennek köszönhetően a bartánőm felé érzett érzelmet mintha egyik percről a másikra teljesen elmúltak volna. Már semmi sem olyan. Se a szex, se az együtt töltött idő. Gyakran kérdezi is, hogy mi a baj, mert lássa rajtam.
Mit tennétek? Megmondanátok neki, hogy beleszerettetek másba és szakítanátok, vagy megpróbálnátok a másik lányt elfelejteni és a jelenlegi párotok mellett maradni?
Miért kéne benne maradnod a jelenlegibe, ha már nem kötnek oda az érzelmek?
Nem vagy házas, szépen köszönj el, mert már úgysem fog működni, a barátnőd is érezni fogja a változást, és már csak szenvedés lesz egymás mellett.
Ha ilyen derült égből villamcsapaskent ért ez az érzés, akkor óvatosságra intenélek. Ezek a helyzetek csapdák. Ha lelépsz most az új csajjal, akkor nagy eséllyel megbanod és utána meg a régihez fogod visszakuncsorogni magad.
Mindenképp adj időt magadnak, hogy tisztuljon a kép és ésszel tudj döntést hozni, ne hirtelen felindulásból.
Legyél korrekt és őszinte. Mondd meg neki hogy sajnálod de beleszerettél másba. Gondolom nem csaltad meg, ne is tedd, ezt is mondd el neki azért.
Legyél őszinte, rosszul fog neki esni de nem jó áltatni senkit.
Párom is igy van velem hogy ki tudja mit hoz a jövő.
Szoval ha beut a mennykő neki is mint kérdezőnek, "csodás"lesz.
Legalább velem őszintèk. Es erre elore szamitok.
Én amikor így voltam szakítottam.
Amúgy is kiszerettem már belőle, mert mindent meg is tett azért, s csak utána lettem másba szerelmes amikor ő kiölt minden érzelmet belőlem de még együtt voltunk mert nem tudtam hogy közöljem... Aztán szerelmes lettem másba, nagy nehezen kinyögtem neki hogy végeztem. Első kapcsolatom volt, nem tudtam hogy kezeljem, hogy szakítsak hogy azok ellenére én őt ne bántsam meg....
Utána nagy bánatában 2 héttel a szakítás után találkozgatni kezdett azzal a csajjal akivel a kapcsolatunk alatt "barátilag" levelezett sutyiban! Csak lebukott azzal is ugye a végén.
Nem is éreztem azért bűntudatot hogy másba lettem szerelmes. Hát ő végülis nem nagyon szeretett, mégis csodálkozott hogy mé akarok szakítani. A büszkeség... szerintem csak az volt a baja, hogy én vágtam ki őt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!