Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha elképesztő a kémia, megvan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elképesztő a kémia, megvan az összhang is akkor miért nem tud belémszeretni?

Figyelt kérdés

2023. aug. 5. 15:54
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
91%

Ezt ő mondta neked?

Ennyi info alapján nem hinném, hogy bárki is hasznos tanácsot tud adni.

2023. aug. 5. 15:55
 2/33 anonim ***** válasza:
94%
Valoszinu azert mert nem elkepesztoen van meg a kemia es az osszhang. Vagy te hiszed csak azt, vagy nem oszinte veled.
2023. aug. 5. 16:01
 3/33 A kérdező kommentje:
Lehet erezni ha szikrazik a levego 2 ember kozt meg ha jo a sex is, de azt is erzem hogy nem szerelmes, es ezt o is mondta.
2023. aug. 5. 16:05
 4/33 anonim ***** válasza:
100%

Mióta vagytok együtt?

Mert ha már több hónapja kavartok, akkor valószínűleg már nem is lesz az.

2023. aug. 5. 16:07
 5/33 A kérdező kommentje:
Tudom hogy kell valami + is hogy szerelem kialakuljon csak nemtudom hogy mi az a + ami belobbantaná, lehet amiatt nem megy neki hogy tokre kulonbozunk életmód meg miegymas, de attol még jol megertjuk egymast, járt már valaki ilyen cipőbe hogy megvolt a kemia de megse volt szerelmes csak a testi vágy volt csupán?
2023. aug. 5. 16:08
 6/33 anonim ***** válasza:
100%

Szikrazik a levego ket ember kozt, es jo a sex.

De nem szikrazik a levego megse elegge, es meg sem olyan fantasztikusan jo a szex hogy beledszeressen ennyi. Ezt nem kell tulbonyolitani. Biztos jol elvagytok tetszel neki, de nem annyira hogy beled szeressen.

2023. aug. 5. 16:10
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

Kellene többet tudni. Milyen kapcsolatban álltok most?

Te vagy a nő? Szexpartnerek vagytok?

2023. aug. 5. 16:14
 8/33 A kérdező kommentje:
1 eve vagyunk egyutt. Nem a sextol fog az ember a masikba szeretni nem attol lesz szerelmes! Akkor minden ember akihez vonzodunk szerelmes lehetnek akar 8-10 emberbe is.... szal ertitek....
2023. aug. 5. 16:18
 9/33 A kérdező kommentje:
Vannak akik ugy szerelmesednek a masikba higy még nemnis szexeltek, azokkal muivan? Szoval nem a sex itt az a kis +
2023. aug. 5. 16:21
 10/33 anonim ***** válasza:
94%

Nekem volt mar olyan no akivel jo volt a szex, megvolt a vonzalom de valamier nem voltam szerelmes. Azt gondoltam velem van a baj, aztan talalkoztam egy olyannal akibe bummm. Es fulig szerelmes lettem a nap 24 orajaba kivantam.

A szerelem nem kezzelfekvo megfogalmazhato dolog. Vagy kivaltod vagy nem valtod ki valakibol. Ferfiak meg altalaban olyannal nem jonnek ossze akibe nem szerelmesek, csak megtartjak szexkapcsolatra.

Amikor izzik a levego akkor ezek nem tobb mint szexualis vagy, ami meg messze van a mely szerelemtol. Neha meg a felek se birjak eldonteni mi is valojaban. 32f

2023. aug. 5. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!