Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elképesztő a kémia, megvan az összhang is akkor miért nem tud belémszeretni?
Ezt ő mondta neked?
Ennyi info alapján nem hinném, hogy bárki is hasznos tanácsot tud adni.
Mióta vagytok együtt?
Mert ha már több hónapja kavartok, akkor valószínűleg már nem is lesz az.
Szikrazik a levego ket ember kozt, es jo a sex.
De nem szikrazik a levego megse elegge, es meg sem olyan fantasztikusan jo a szex hogy beledszeressen ennyi. Ezt nem kell tulbonyolitani. Biztos jol elvagytok tetszel neki, de nem annyira hogy beled szeressen.
Kellene többet tudni. Milyen kapcsolatban álltok most?
Te vagy a nő? Szexpartnerek vagytok?
Nekem volt mar olyan no akivel jo volt a szex, megvolt a vonzalom de valamier nem voltam szerelmes. Azt gondoltam velem van a baj, aztan talalkoztam egy olyannal akibe bummm. Es fulig szerelmes lettem a nap 24 orajaba kivantam.
A szerelem nem kezzelfekvo megfogalmazhato dolog. Vagy kivaltod vagy nem valtod ki valakibol. Ferfiak meg altalaban olyannal nem jonnek ossze akibe nem szerelmesek, csak megtartjak szexkapcsolatra.
Amikor izzik a levego akkor ezek nem tobb mint szexualis vagy, ami meg messze van a mely szerelemtol. Neha meg a felek se birjak eldonteni mi is valojaban. 32f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!