Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mikben különbözik a 20-30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikben különbözik a 20-30 évesek, vagyis a fiatalok párkapcsolata, az 50-es korosztályétól?

Figyelt kérdés
Gondolok itt az érzelmek megélésére, a toleranciára, intimitásra, stb. 2 hónapja van egy barátom, én 51 vagyok, ő 57 éves. Szeretném, ha ez tartós lenne.
2023. júl. 21. 12:07
 1/10 anonim ***** válasza:
71%

Mi ötvenesek már nem a gatyán át gondolkodunk és többre tartjuk a megbízhatóságot,szeretetet,figyelmet .

Tudjuk,mire kell vigyázni,és mi az,amin nem szabad bedurculni,mert marhaság:)

Jó annak,aki a korunkban átélheti még a szerelmet,ha magányos volt egy ideig és kapott lehetőséget a sorstól!

2023. júl. 21. 12:10
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Az hogy milyen lesz a párkapcsolat az az adott két ember személyiségén múlik, és hogy hogyan állnak hozzá a kapcsolathoz.

Egy 20-30 év körüli ember is veheti komolyan a kapcsolatot, de egy 50-es is lehet komolytalan hozzáállású (és fordítva). Legtöbbször nem az életkoron múlik hanem inkább a családból hozott mintákon, ki hogy szocializálódott, milyen érzelmi intelligenciával rendelkezik, mennyire ismeri önmagát. Mennyit hajlandó a kapcsolataiba fektetni (akár baráti kapcsolataiba is).

Úgyhogy a kapcsolat tartóssága azon múlik, hogy mennyire passzol a személyiségetek és mennyi időt, energiát fektettek bele a jó kapcsolat fenntartásába.

2023. júl. 21. 12:16
 3/10 anonim ***** válasza:

Bocs, de te nem érzed, hogy mit érzel? 😁😜

Nem hiszem, hogy a koron múlik, hogy mennyire hevesen az érzelmek. Van, aki huszonévesen is elvan valakivel, mert nincs jobb, aztán 50 felett lesz először igazán szerelmes. Más meg kétévente találja meg élete szerelmét, 10 és 100 éves kora között.

A tolerancia megint csak egyéni. Függ a tapasztalattól, attól, hogy mennyit volt valaki egyedül, stb. Te tudod, hogy mi fér bele, mi nem.

Az intimitás megint csak. Van, akinek az erekciója már nem az igazi, cserébe fantáziadús, odaadó, és jó a technikája, így összességében jó a szex. Másnak meg áll, mint a cövek, de semmi szexuális kultúra. Ezt se tudhatjuk.

Alapvetően én azt vettem észre, hogy a második házasságok jobban működnek. Van tapasztalat, tudod, hogy mit rontottál el, min tudsz javítani, mit nem tűrnél el mégegyszer. Gondolom, 50 felett is így van.

Egy kolléganőm vàlás után, 50 körül ismerte meg a mostani férjét. Szintén elvált, picit idősebb. Online ismerkedtek meg. Ők például remekül összeillenek, nagyon szép szerelem az övék. Tehát ennyi alapján azt tudom mondani, hogy minden esély megvan arra, hogy boldogok legyetek.

2023. júl. 21. 12:18
 4/10 anonim ***** válasza:
Mi 51 vagyunk 48 voltunk mikor összejöttünk. Szerintem sokkal jobban megbecsüljük egymást, jobban értékeljük az apró örömöket. Mindketten nagyon erősen kötődünk egymashoz. 20-30 évesen nem éreztem hogy igen, mellette fogok megöregedni, most viszont mindketten tudjuk.
2023. júl. 21. 12:30
 5/10 anonim ***** válasza:
48%
Összesen 20 évig voltatok húszasok és harmincasok, ha emlékszel...😃
2023. júl. 21. 12:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Szenvedely..
2023. júl. 21. 16:20
 7/10 A kérdező kommentje:
6-os, mi van a szenvedéllyel?
2023. júl. 21. 17:09
 8/10 anonim ***** válasza:
Az mar nincs 50 evesen.. 20-30 evesen nagyon eros meg.
2023. júl. 21. 17:12
 9/10 A kérdező kommentje:
De van.
2023. júl. 21. 21:50
 10/10 anonim ***** válasza:
1-es, ó dehogynem. Pont ennyi idősen szoktak a pasik fiatalabb puncira váltani. Aki nem, az csak azért, mert nem elég vonzó hozzá, tehát a pasik 99%-a valóban nem teheti meg, hogy szerelmes legyen.
2023. júl. 22. 20:00

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.