Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogosan esik rosszul, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan esik rosszul, hogy a párom nem állt mellém abban, hogy miért nem vonattal mentem?

Figyelt kérdés

Barátom nővére sminkesnek tanult, kérdezte, hogy a vizsgán lennék-e a modell, mert aki eredetileg lett volna, nem ért rá. Mondtam, hogy persze, ráérek, elmegyek.

Vidékről mentem Pestre, kocsival. Előtte kérdeztem, hogy az útiköltségemet állná-e, mert ez így nekem összesen 27 ezer forint (pályamatrica + üzemanyag). Írta, hogy igen, persze.

Aztán tegnap mondja nekem a párom, hogy hát tőle is elkérhettem volna a pénzt, minek kérdeztem meg a testvérét erről, mert neki ez annyira rosszul esett... És hogy ez otthon, a szüleinél is téma volt, hogy minek mentem én kocsival, diákjeggyel a vonatot 5 ezer alatt megúsztam volna, meg a 10 napos pályamatrica is minek kellett, annak az árát leoszthattam volna időarányosan, mert nem mind a 10 nap megyek én Pestre a lányukhoz, egy napra kellett csak.

Reggel hallom, hogy az anyjával beszél, mondja neki, hogy "visszafizetem, visszaadom én neki ezt a pénzt majd, na, nyugodj meg". Kérdeztem, ez mi volt, mondta, hogy semmi, csak hogy most ez a 30 ezer forint hiányzik a testvérének nagyon és hogy ő inkább odaadja neki a nevemben, ne legyen ebből gond később. És ezen vannak ki, hogy miért kocsival mentem, mikor a vonat olcsóbb. Ja, csak éppen több átszállás, többszörösen annyi idő, mint autóval, a legelső, hajnali vonattal kellett volna menjek és azt sem tudta megmondani, hogy mikor végzünk, tehát lehet, hogy késő este értem volna haza... Ráadásul ezen a részen vonatbaleset is volt nemrég, késések voltak, pótlóbuszok jártak, 35 fokban ez nekem nagyon nem hiányzott.

Nem tudom, miért nem lehet megmondani a szülőknek, hogy ha a lányuk valakitől elvárja, hogy 400+ km-t utazzon oda-vissza egy nap, akkor alap, hogy az útiköltséget állja és nem veri magát, hogy "dE mIéRt NeM VoNaTtAL jÖsSz???". Pesten is találhatott volna modellt, a sminkiskola is mondta, hogy aki nem tud szerezni, annak biztosítanak, csak ő nem akart idegent sminkelni...

2023. júl. 18. 12:41
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:
17%

Milyen módszertannal végezted ezt a mintavételt és mi alapján jutottál erre a következtetésre?

Egy kislánynak, aki nem dolgozik, mégis kap heti 30 ezret, szerintem majdnem ugyanaz mintha fán teremne neki😀 de nekem 8. Nem én semmizném ki a rokonaimat hanem a magadfajta 😏

2023. júl. 27. 05:40
 52/52 anonim ***** válasza:
72%
Mondjuk már teljesen mindegy, a kérdező ki van tiltva, ha megpróbáltok neki privit írni kiírja....
2023. júl. 27. 09:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!