Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek introvertált lánnyal?
Figyelt kérdés
INFP személyiség típus2023. júl. 12. 16:12
51/60 anonim válasza:
Introvertált pasi illene hozzád. Nem terhelnétek le egymás agyát. Van aki azt mondja , hogy jó egy beszédesebb ember egy introvertált mellé de szerintem nem , mert egy idő után idegesítené az hogy reagálnia kell olyan dolgokra amikre nem szeretne, csak élvezné a csöndet vagy a gondolataiban buvarkodna .
52/60 anonim válasza:
INFP vagyok én is akikkel eddig voltam kapcsolatban lányok - jó, csak 3-man összesen - szintén azok voltak, az egészben az a fura, hogy elvileg a második legritkább személyiségtípus, kb 4% alatti az aránya a népesség körében.
Amúgy ha nem is kapcsolat, mert ilyesmit meredek előre gondolni, de ha gondolod levelezgetni, beszélgetni szívesen beszélgetek, jó nyilván nem ugyanaz mint egy kapcsolat, de időtöltésnek, meg picit kikapcsolódni, másik ember gondolatait megismerni szerintem remek dolog.
53/60 anonim válasza:
Igen tök cukik az ilyen lányok;)
58/60 anonim válasza:
Adná az ég, legutóbbi barátnőm is megölt a folytonos nyaggatással, hogy folyton ide-oda kell menni, meg egy perc nyugtom nem volt.
59/60 anonim válasza:
Meglepo h ilyen sokan osstejonnenek xd kifondopta volna pedig nehez szoba elegyedni ilyenekkel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!