Lányok, ti összejönnétek hosszútávra vagy összeköltöznétek, olyan fiúval aki nem igazán akar nemi életet élni, csak jól akarja magát érezni veletek és társaságra vágyik?
Minek összejönni amig nem tudod hogy akarsz e többet?
Tehat te baráti kapcsolatot keresel
Hát ha az aszexuális közösségen belül ismerkedsz, ott ez biztos nem gond a lányoknak.
Viszont ismerek olyan párt ahol a lány aszexuális, a fiú nem, és már jóideje együtt vannak (nem ismerem az intim részleteit a kapcsolatuknak, de kívülállóként boldognak látszanak).
Az én párom nem aszexuális, de alacsony a libidója (valószínüleg a sok munkahelyi stressz és mozgásszegény életmód miatt, amin próbálunk váltotztatni).Nálunk kb havi 1 alkalom van, én többet igényelnék, de felnőtt ember vagyok el tudom intézni magamnak a ,,dolgokat", úgyhogy ha ez soha nem is fog javulni, vagy ha teljesen ki is veszik az életünkből a szex én akkor is ugyanúgy fogom őt szeretni, és ugyanolyan erős fog maradni a kapcsolatunk.
16:03-as válaszoló. Igen próbálkoztam ilyen közösségben, de nem éreztem jól magam ott, tehát nem ezen múlt nálam. Pont ilyen kapcsolat lehetne nálam is mint, amit leírtál mert én nagyban hasonlítok az aszexuálisokra, de nem vagyok az valószínűleg. Örülök, ha ők jól megértik egymást és boldogok.
Nagyon jó olvasni, hogy ennyire szereted a párodat, igazán szerencsés, hogy vagy neki. :)
Még 51 évesen sem vállalnék be ilyen "kapcsolatot" .
De azért kivánom találj hasonló párra :)
Szerintem ez nem igazán opció sok esetben, de barátként oké lenne. Vagy esetleg romantikus embereknél, ahol nem nagyon opció a szex.
Ugyan nekem párom van, szóval privátot nem kérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!