Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok, ti összejönnétek...

Lányok, ti összejönnétek hosszútávra vagy összeköltöznétek, olyan fiúval aki nem igazán akar nemi életet élni, csak jól akarja magát érezni veletek és társaságra vágyik?

Figyelt kérdés
Mindig is csak a lányok társasága hiányzott igazán, az együtt eltöltött idő, a közös programok, a szórakozás, az érzelmek, a lelkizés. Gyermeket vállalni, nemi életet élni vagy erről beszélni, ezzel foglalkozni sosem volt különösebben fontos számomra. 27 éves vagyok, introvertált. Nyilvánvaló, hogy nem tudok úgy ismerkedni, hogy tudnám előre ki az aki hasonlóan áll a dolgokhoz, ezért alig próbálkozom mostanság, nem szeretnék kínos helyzetekbe kerülni.

2023. máj. 24. 15:24
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez lenne számomra is a legmegfelelőbb. Én is ilyen vagyok.
Igen, de olykor legyen szeretkezés is.
Igen, de összeköltözés nélkül.
Nem, semmiképpen sem.
Csak barátként jöhet számításba.
35 szavazat
1 2
 1/20 anonim válasza:

Minek összejönni amig nem tudod hogy akarsz e többet?

Tehat te baráti kapcsolatot keresel

2023. máj. 24. 15:37
 2/20 anonim válasza:
Férfi miért nem jó ha csak barátkozni akarsz?
2023. máj. 24. 15:51
 3/20 anonim válasza:

Hát ha az aszexuális közösségen belül ismerkedsz, ott ez biztos nem gond a lányoknak.

Viszont ismerek olyan párt ahol a lány aszexuális, a fiú nem, és már jóideje együtt vannak (nem ismerem az intim részleteit a kapcsolatuknak, de kívülállóként boldognak látszanak).

Az én párom nem aszexuális, de alacsony a libidója (valószínüleg a sok munkahelyi stressz és mozgásszegény életmód miatt, amin próbálunk váltotztatni).Nálunk kb havi 1 alkalom van, én többet igényelnék, de felnőtt ember vagyok el tudom intézni magamnak a ,,dolgokat", úgyhogy ha ez soha nem is fog javulni, vagy ha teljesen ki is veszik az életünkből a szex én akkor is ugyanúgy fogom őt szeretni, és ugyanolyan erős fog maradni a kapcsolatunk.

2023. máj. 24. 16:03
 4/20 A kérdező kommentje:

16:03-as válaszoló. Igen próbálkoztam ilyen közösségben, de nem éreztem jól magam ott, tehát nem ezen múlt nálam. Pont ilyen kapcsolat lehetne nálam is mint, amit leírtál mert én nagyban hasonlítok az aszexuálisokra, de nem vagyok az valószínűleg. Örülök, ha ők jól megértik egymást és boldogok.

Nagyon jó olvasni, hogy ennyire szereted a párodat, igazán szerencsés, hogy vagy neki. :)

2023. máj. 24. 16:19
 5/20 anonim válasza:
Szóval férfi miért nem jó?
2023. máj. 24. 17:16
 6/20 anonim válasza:

Még 51 évesen sem vállalnék be ilyen "kapcsolatot" .

De azért kivánom találj hasonló párra :)

2023. máj. 24. 17:43
 7/20 anonim válasza:
Igen, mivel nekem sincs nagy szexuális étvágyam.
2023. máj. 24. 17:47
 8/20 A kérdező kommentje:
17:16-os: barátnak férfi is jó, arra mindig nyitott vagyok,de itt párkapcsolatra értettem a dolgokat, csak szexuális dolgokat mellőzve vagy ritkán beiktatva.
2023. máj. 24. 22:08
 9/20 anonim válasza:

Szerintem ez nem igazán opció sok esetben, de barátként oké lenne. Vagy esetleg romantikus embereknél, ahol nem nagyon opció a szex.

Ugyan nekem párom van, szóval privátot nem kérek.

2023. máj. 25. 01:28
 10/20 anonim válasza:
Hatalmas szexuális étvágyam van. Szó nem lehetne ilyesmiről. Ugyanakkor van egy aszex barátom. Most jött össze egy csajjal és közölte vele, hogy aszex. Hát már msot látom, hogy a kapcsolat nem fog sokáig tartani.
2023. máj. 25. 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!