Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok, ti összejönnétek...

Lányok, ti összejönnétek hosszútávra vagy összeköltöznétek, olyan fiúval aki nem igazán akar nemi életet élni, csak jól akarja magát érezni veletek és társaságra vágyik?

Figyelt kérdés
Mindig is csak a lányok társasága hiányzott igazán, az együtt eltöltött idő, a közös programok, a szórakozás, az érzelmek, a lelkizés. Gyermeket vállalni, nemi életet élni vagy erről beszélni, ezzel foglalkozni sosem volt különösebben fontos számomra. 27 éves vagyok, introvertált. Nyilvánvaló, hogy nem tudok úgy ismerkedni, hogy tudnám előre ki az aki hasonlóan áll a dolgokhoz, ezért alig próbálkozom mostanság, nem szeretnék kínos helyzetekbe kerülni.

2023. máj. 24. 15:24
1 2
 11/20 anonim válasza:

Utolsó, de te férfi vagy.

Nőnél ritka a nagy étvágy

2023. máj. 25. 12:46
 12/20 anonim válasza:
10-es vagyok és nő. Nem írtam milyen nemű vagyok. Az meg totális hülyeség, hogy a nők között ritka a nagy étvágy :D elhiheted
2023. máj. 25. 12:52
 13/20 anonim válasza:

11. Én is nő vagyok, nagy étvággyal.

Nem áldás, hanem átok. Sok férfi nem tudja tartani a tempót, aki meg igen, az 10-ből 1-2 ember csak. :)

2023. máj. 25. 13:32
 14/20 anonim válasza:
Ugyan ezt keresem, mint a kérdező. Bár találnék ilyen társat. Én bármilyen nemű személlyel összeköltöznék, ahol nem akar a másik gyereket és testi dolgokat sem erőlteti, de társat szeretne. Csak nagyon nehéz olyat találni, aki ezeken felül szimpatikus, hasonló az életmódunk, érdeklődésünk, a jövőről alkotott egyéb elképzeléseink, stb. 30F
2023. máj. 26. 01:28
 15/20 anonim válasza:

Ha pár évvel idősebb lennél te lennél számomra a tökéletes pár.

28N

2023. máj. 26. 01:41
 16/20 anonim válasza:
Kedves 15-ös, nekem pont a fordítottja van,ha a kérdező nő lenne, pont tökéletes lenne.
2023. máj. 26. 17:21
 17/20 anonim válasza:

Érzelmek és lelkizés hiányzik, az intimitás nem?

Nekem nem menne. Akkor inkább egy macskával élnék.

2023. máj. 28. 09:10
 18/20 anonim válasza:

Nem véletlen demiszexuális vagy?

Nálam 0 a libidó, még ha valakit szépnek is tartok, az olyan, mintha egy szobor vagy virág szépségét szeretném.

Az intim dolgokhoz a személyiség és mélyebb szimpatikus ismerkedés szükséges.

Ha ez a két mondatom tartalma egy emberben találkozik, akkor kezdek el vonzódni hozzá és dobja fel a libidómat. Akkor viszont kifejezetten igénylem a szexet s átlagon felüli "étvággyal" van nemi életem is párkapcsolaton belül.

2023. máj. 30. 09:31
 19/20 anonim válasza:
Nem vagy normális, de azért kihasználnál másokat! Csak gratulálni tudok! Az ilyen miért nem marad egyedül és csak a saját életét b.........a el! Másét ne!
2023. okt. 2. 23:34
 20/20 anonim válasza:
19. Nyugi, egyedül marad.
2023. okt. 3. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!