Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Összejönnétek introvertált...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnétek introvertált lánnyal?

Figyelt kérdés
INFP személyiség típus

2023. júl. 12. 16:12
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
21%
Kincs az ilyen, akiről azt hiszik, lehet idomítani, és mellette riibancokat dugogatni.
2023. júl. 12. 23:33
 22/60 anonim ***** válasza:
31%
21. Ezt hogy érted pontosan?
2023. júl. 12. 23:35
 23/60 anonim ***** válasza:
72%

Elég egyértelmű, amit leírtam.

Azok tartják ezt kincsnek, akik elképzelik, hogy ezek ilyen kis szelíd lánykák, akiknek semmi elvárásuk nincs a férfi felé, csak olyan kis csendes kiegészítők, akii mindig mosolyognak meg bólogatnak, és a férfi lefagy, ha van az ilyen lánynak önálló gondolata.

2023. júl. 13. 00:12
 24/60 anonim ***** válasza:
0%

6-os vagyok.

23, én erre gondoltam pl. Az ilyen lányok csak addig visszahúzódóak, amíg jön egy pasi, általában egy szálkásan izmos, sportos pasi, aki mellett a visszahúzódó szende kis szűz lányból egy igazi vadmacska lesz, mert kihozza belőle a pasi.

A másik véglet, hogy a pasi, mégjobban leuralja a csajt, totálisan, olyan mélyre ahonnan mélyebben már nincs, és honnan lehet felállni, csak igazán lentről, tehát onnan kezd el felfejlődni, és a szende kis visszahúzódó lányból, lesz egy ORDAS NAGY RBANC!

Mégegyszer leírom, nincs introvertalt lány, olyan van, hogy azt hiszi magáról, hogy ő az a otthon ülős fajta, aki inkább elolvas egy jó könyvet, vagy néz egy filmet, mint inkább szombat este piától túlfűtve szpni a fszt. Aztán jön....jön Artúr, Artúr pedig kihozza az igazi kis szukát a csajból. És Artúr után, már nem lesz nehéz az ismerkedés, nem kezd visszahúzódó, félszeg a csaj, mert Artúr egy rbancot hozott létre.

Szóval ez kamu, hülyeség. Amúgy én eléggé visszahúzódó lányokkal ismerkedtem mindig, végül kiderult, hogy azért havonta egyszer, kétszer nekik is kell a buli, parti, diszkó, falunap, falubál stb, néha becsúszott részükről egy megcsalás....szóval jahh... 😂

2023. júl. 13. 00:25
 25/60 anonim ***** válasza:
92%
Léteznek introvertált lányok, ne legyél már ostoba. Egy csöppnyi logikát használj. Vagy még mindig rohadtul nem érted, mit jelent az introvertált.
2023. júl. 13. 00:55
 26/60 anonim ***** válasza:
0%

Te nem tudod kis barátom 😂😂😂

Olvass Jungot, mert alapjaiban totál torz a kép amit hiszel...

2023. júl. 13. 06:54
 27/60 anonim ***** válasza:
94%

Őszintén nem érdekel egy nő 4 NAGY betűvel jelzett szeméyiségtípusa, sem horoszkópja. Az enyémek még kevésbé sem. Az érdekel, h személyes találkozáson milyennek látom őt és ő engem; és ha megszeretem, képes lesz-e viszont szeretni.

F40

2023. júl. 13. 09:20
 28/60 anonim ***** válasza:
96%

21# sajnalom ha ilyen tapasztalataid vannak buborek ilyen téren, en nekem azert lenne kincs mert en is hasonlo vagyok mint ami fent le lett írva es sose idomitottam vagy kurtam felre ha kapcsolatban voltam. Es nem azert mert nem lett volna ra lehetoseg hanem mert en nem vagyok olyan ... Ha nem is tudok sokat letenni az asztalra, vannak elveim amikbol nem engedek. Huseges vagyok, nem titkolozok, minden megosztok a párommal, es mindennel jobban szeretem es tamogatom ahogy tudom.

Nem minden ferfi a farkaval gondolkozik, ahogy nem minden no gondol a pasikra mint pénzeszsákra.

2023. júl. 13. 11:07
 29/60 anonim ***** válasza:
76%

"Olvass Jungot, mert alapjaiban totál torz a kép amit hiszel..."

Megint egy példa arra, hogy nem tudja az adott ember elmondani a dolgot, mert ő sem tudja, miről pofázik. Csak elküld okosodni. Screenshotolni fogom ezeket.

Introvertált az, cicamica, aki magányos tevékenységgel töltődik fel, a társas érintkezések lemerítik. Ennyi. Az extrovertált az ellentettje.

Semmi köze a félénkséghez, csendességhez, beszélőkéhez, visszahúzódáshoz, szexhez, libidóhoz... csak ehhez.

2023. júl. 13. 13:12
 30/60 anonim ***** válasza:
100%

No, ezért írtam az elején, hogy introvertált jöhet, sociális fóbiás nem.

De itt látom sokan összemossák a kettőt.

Elárulom, az introvertált csaj is lehet partyrbanc, ahogy az extrovertált is lehet szende, szelíd. Tekintve, hogy nem függ össze a két tényező..

2023. júl. 13. 13:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!