Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek introvertált lánnyal?
Lánnyal nem, korombeli nők érdekelnek. :)
DE!
Az én véleményem az, hogy ez is egy aspektus a sok közül... Azt a négy bötüt, ami végeredményül kijött az MBTI teszted kitöltése után nem nagyon (persze, vannak ideális kognitív funkciós kapcsolódások) fogja predesztinálni a harmonizálódási pontjaidat a másikkal.
Milyen eszméket vallasz? Hogy definiálod a morális/erkölcsi mércédet? Mik a terveid az életben? Szereted a macskákat (😻🙃) egyáltalán és még lehetne nagyon sok ilyen okosságot iderittyenteni.
tl;dr: Emiatt ne determináld a lehetőségeidet!
Üdv, egy negyvenes ENFP pasi. 🙃
11.
Én introvertált vagyok és egésznap tudnék szexelni a párommal xD
Szerintem a 6-os nem tudja miket hord itt össze..
Es az se zavaró ha inkább koncertek helyett pl piknikezest preferálna programnak?
Vagy hogy a legelején nem nyitott konyvkent viselkedik és meséli el az egész élet tortenetet es kicsit csendesebb de 2-3 alkalom után feloldodik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!