Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek introvertált lánnyal?
29. Te amúgy ezeket honnan veszed? Pont hogy ezek nem illenek össze.
Egy introvertált nőnek is lehet nagy libidója, mint nekem is..
Ilyen sületlenségeket honnan szedsz?
32
Egyet is értek meg nem is. Nem biztos hogy az olvasás tölt fel engem is. Én játszani szoktam..
Ti nem értitek.
Te láttál már olyan introvertalt személyt, aki 0-24-ben bulizik, ő a társaság középpontja?
Gondolom nem.
És épp ez az amit meg te nem értesz életem.
Az introvertalt soha nem akar a centrum lenni, inkább ő az aki megbúlyik halkan a háttérben, aki nem szól hozzá semmihez, aki inkább marad otthon, mint inkább elmegy egy közösségi programra, aki inkább nem kezdeményez, aki megbékél azzal, hogy ő minden bizonnyal csúnya, nincs önbizalma stb.
Aztán...mivel ez nem kőbe vésett, mert ugye a szellemi fejlődés létező dolog, tehát jön egy pasi, vagy egy csaj, aki kirángatja abból az állapotból és teljesen és totálisan megváltozik. Pl én így jártam konkrétan. Introvertalt voltam, de párkapcsolat alatt, teljesen megváltoztam, a párkapcsolat végén pedig, amikor már nem voltunk együtt, ott voltam ahol a part szakad, akartam is dolgokat meg nem is, akartam társaságban lenni meg nem is. Nem értettem, hogy párkapcsolatban miért volt olyan jó, hogy találkozunk a párom barátaival és bandazunk, vágytam is rá utána, hiányzott is, de valahol meg nem tudtam már azonosulni vele.
Tehát ez mindig formálódik, és általában egy másik személy hatására lehet formálódni, később tudatosult bennem, hogy minden bizonnyal az én személyiségem, ami nekem jó lenne az a bizonyos középpont helyzet lenne megfelelő, jó lenne ha én lennék a társaság középpontja. De idővel mégis vissza váltottam introvertáltá.
A nőknél ez teljesen máshogy működik, megkapják a nyeles aszpirint és hopp, egyből megváltoznak, az addig csendes, visszahúzódó lányból lesz egy ordas nagy rbanc, akinek idővel kialakul majd az ideálja, egót hízlal magában és idővel, teszem fel miután szakít a párjával, a női szeszély, meg az egész női mivolt, ego, meg mindenféle hormonális változások következtében öntelt, beképzelt és gőgös ribi lesz, akinek nem lesz elég egy fsz.
Mindegy...nem érted. Majd megérted, ha olyan tudásszinten leszel mint én. Ide nagyon kevesek jutnak el ahova én, hogy ennyire átfogóan lássák ezt.
Ártatlan kérdésre néhányan milyen butasagokat tudnak írni, hihetetlen 😃
Nem kellene az introvertaltakat szociális fobiasokkal, depressziós emberekkel keverni teljesen külön világ mind.
Inkább privátba ezeket a "szocsatakat " mert nem erre vagyok kíváncsi hanem arra amit kérdeztem.
35. Szóval téged dobtak, ezért minden introvertált nő szerinted ilyen.
Szegény, butuskám.. 😂
35, ez baromság
Nyilván nem pörög 0-24, hiszen pont az a lényeg, hogy a társasági esemény után hazamegy, bezárkózik és töltődik egyedül.
De ettől még lehet a társaság középpontja, ha buli van, lehet partyhard, csak utána legyen lehetősége feltöltődni.
Kb olyan, mint a telefon. A telefon a töltőn tölt. Hogy azt most filménzéssel, CandyCrashel, vagy folyamatos telefonálással meríted le, az mindegy. A telefonálás - azaz másokkal vlaó érintkezés - jobban meríti, ennyi a különbség. ha van lehetőséged felrakni töltőre, akkor nem lesz semmi gond.
Az, hog ynem kezdeményez, megbékél azzal, hogy csúnya, önbecsülési zavarok, ez egyrészt depresszió, másrészt meg - mint írtad - önbecsülési zavar, amik pszichés betegségek, semmi köze az introvertáltsághoz.
Ne moss össze szmeélyiségjegyeket betegségekkel.
"Az introvertalt soha nem akar a centrum lenni, inkább ő az aki megbúlyik halkan a háttérben, aki nem szól hozzá semmihez, aki inkább marad otthon, mint inkább elmegy egy közösségi programra, aki inkább nem kezdeményez, aki megbékél azzal, hogy ő minden bizonnyal csúnya, nincs önbizalma stb"
Nem. Én egy nagypofájú introvertált vagyok. Itthon akarok lenni egyedül, de ha menni kell valahova, megyek, és mindenkire mosolygok, mindenkivel csevegek, mindenkit megnevettetek.
Nem jelent passzivitást sem, kell az önbizalom mindenkinek.
Nem változott az sem, hogy intro vagy extro vagy. Ha pl. félénk extro vagy, akkor te mennél el, csak nem mersz. Egy ember ebből kimozdíthat, de te mindig extro voltál, csak mellette félénk is.
Az, hogy ilyeneket írsz a nőkről, csak megmutatja, hogy netről van róluk minden fantáziád, és csak anyáddal mersz beszélni. Mekkora marketing ez, a faszik azt mondják, racionálisak, erre akkora alaptalan baromságokat állítanak, hogy szekunder szégyenérzete van annak, aki olvassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!