Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek introvertált lánnyal?
Introvertálttal simán, sőt, preferált.
Szociális fóbiással viszont nem.
Nincs introvertált lány, olyan van, hogy egy lány AZT HISZI magáról, hogy introvertált, míg jön egy olyan pasi, akitől a méhe is beleremeg, volt introvertáltság, nincs introvertáltság.
Jó pasival persze, hogy elmegy összevissza a csaj, dicsekedni akar az utcán, "nesztek, nézzétek milyen jó pasim van, igen én, én tudtam megfogni, igen, biztos azt gondolod, hogy nincs rajtam semmi plusz, igen, jól gondolod, hogy a lehengerlő személyiségemmel csábítottam el, és igen, egy igazi vadmacska vagyok az ágyban, ott is teljesen kielégítem, és ezt én, én, csakis én értem el, had lássam azokat a sóvárgó szemeket, tekinteteket, hadd nőjön az egom, igen, igen, igen, ezt szeretem, ezért élek ahhwww, de jó, mindjárt elfolyok, érezzem ahogy az egom betölti a betölthetetlen intergalaktikus galaxist ohhh még még még...."
Hát kb ez lenne kicscsaj....😂 😂 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!