Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan ismerkedési fórum, ahol virtuális "szerelmemre" lehet találni?
Figyelt kérdés
Tudom furcsa kérdés ez, de az a helyzet, hogy párkapcsolatban élek nagyon régóta. Nem szeretnék kiszállni belőle és megcsalni sem szeretném fizikailag. Még jó pár évvel ezelőtt volt egy ilyen "szerelem". Nagyon jó érzés volt. Kicsit olyan mint egy barátság (mai világban sajnos lássuk be nem ritka jelenség, hogy szinte egyáltalán nem találkoznak egymással mindinkább neten írják le a napi dolgokat), lelkileg, talán annyival több, hogy egyéb témák is szóba jönnek. 41éves molett nő vagyok. Köszönöm a válaszokat.2023. júl. 8. 12:54
1/5 A kérdező kommentje:
Annyival még kiegészíteném, hogy nem sexchat-re gondoltam. Azért lehet fizetni kérem. Szóval inkább egy szép lassan kialakuló "haverság, barátság " kinek hogy tettszik amiben hosszú idő (pár hét minimum) után lassan más témában is lehet beszélgetni. De továbbra sem az töltené ki az egészet. Inkább a lelki része.
2023. júl. 8. 13:09
2/5 anonim válasza:
Nem létezik olyan férfi, aki ne akarna találkozni idővel és megelégedne egy ilyen időpazarlással, amiből már a legelejétől kezdve tudja, hogy semmi sem következik majd belőle.
Ez maximum egy mozgásképtelen, teljesen reménytelen helyzetben lévő embernek tudna vigaszt nyújtani. A Te szemszögedből pedig gyáva dolog elmenekülni a felelősség és kényelmetlenség elől, ami egy valódi szeretővel járna.
3/5 anonim válasza:
Itt a szexualitás (hetero) kategória alatt láttam pont a héten egy ilyen kérdést, azaz hogy házas negyvenes férfi keresne virtuális partnernőt.
4/5 A kérdező kommentje:
3/3 köszönöm szépen:)
2023. júl. 8. 14:36
5/5 anonim válasza:
Van itt az oldalon egy 61 éves férfi is aki pont ilyen virtuális barátnőt keres. Pont ma láttam is egy kérdését az ismerkedés kategóriában.
Én részemről speciel nem értem hogy tud az ilyen működni. Nekem is alakult ilyen véletlen. De mikor már elért egy szintet a kapcsolatunk, nem volt elég a csak virtuális közeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!