Szerintetek élőben, vagy neten célszerűbb ismerkedni?
Ti melyikre szavaztok?
Kinek mik a tapasztalatok?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ha introvertált vagy: neten
Ha extrovertált vagy: élőben
Szerintem élőben
mondhat akárki akármit, a net nem olyan mintha élőben látnád azt a személyt, számomra a varázsa sincs meg annak
míg élőben ténylegesen önmagadat adod, minden reakciód, mozzanatod ösztönös
addig egy netes ismerkedésen a reakcióidat és a válaszaidat is van időd megválogatni
egy kicsit zsákbamacska játék szerintem
élőben kevésbé
17/l
Szerintem élőben sokkal jobb, csak kevés a lehetőség rá.
Eddig főképp neten sikerült ismerkednem, és az esetek nagy részében kiderült a találkozáskor, hogy nem olyan az ember mint amilyennek neten tűnt...
Szerintem ez buta általánosítás, hogy "introvertált így, extrovertált úgy". (Ennyi erővel csillagjegyek alapján is feloszthatnánk - bikák neten, kosok személyesen, ugyanúgy semmi alapja nem lenne).
Jobb a személyes. Ez nem csak utca és szórakozóhely lehet énszerintem, de akár azok is.
Neten ismertem meg , utánna élőben találkoztunk , barátnőm lett 1 év után jegyesem és már a feleségem 1 hete . 5 éve kezdődött .
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!