Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Srácok, ti ilyenkor tisztában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti ilyenkor tisztában vagytok azzal, hogy bejöttök a csajnak?

Figyelt kérdés

Kevés srác tud elvarázsolni, de amikor először megláttam őt, akkor pontosan olyan érzésem volt, mint a filmekben: pillangók a gyomorban és egy furcsa érzés, mintha már találkoztunk volna. Erre ő is rákérdezett, hogy nem találkoztunk-e már, de kiderült, hogy nem, csak gondolom nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak. Közben egész idő alatt szemezgettünk, beszélgettünk, majd mennem kellett és elköszöntem.

Azóta sem tudom kiverni a fejemből, nem is akarom, másnap be is követtem a közösségi oldalakon és visszakövetett, ennyi az összes kommunikációnk. Nem ír, nem jelentkezik. Felmerült, hogy esetleg azért nem ír, mert nem jövök be neki, vagy azért, mert nem tudja, hogy bejön nekem? Azt hiszem, hogy nincs barátnője.

Srácok, ti ilyenkor mit éreztek? Tisztában vagytok vele, hogy bejöttök a csajnak?

2023. júl. 7. 23:59
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ennyi közös kontakt után hogy beszéltetek egyszer és bekövettétek egymást, szerintem a srácban nem indultak el ilyen komoly érzések, mint benned. Talán túl rózsaszínen látod a helyzetet. Ahogy fentebb írta valaki, ha nagyon felkeltetted volna az érdeklődését, keresne. Vagy egyszerűen ő nem is gondolja hogy téged ennyire megfogott a lénye, és azt hiszi neked ő csak egy random srác aki szimpatikus mint sokan mások, és ennyi. Mindenesetre, megpróbálhatsz te nyitni felé, de én személy szerint nem méltatom az olyan ismerkedést,ahol nekem kell ,,teperni'' a pasi után. Az én párom ahogy meglátott, minden lehetőséget megragadott hogy beszélhessen velem, szerintem így tesz egy férfi aki valóban érdeklődik egy nő iránt.

20L

2023. júl. 8. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!