Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! Szerintetek a férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Szerintetek a férfiaknak tisztában kellene lenni a női test biológiájával, vagy sem?

Figyelt kérdés
Ilyenekre gondolok, hogy menstruáció, terhesség alatt fellépő állapotok, a női nemi szerv pontos részeinek megnevezése, stb.
2022. máj. 20. 15:06
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez elvárható a férifiaktól.
Nem. Az ilyen dolgok csak a nőkre tartoznak.
62 szavazat
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
3%

terhesség alatt fellépő állapotok

Ugyan kérlek, ezt a nők sem tudják, amíg nem lesznek terhesek.

A menstruáció nem tudom miért tartozik rám, én sem mesélem el mikor volt éjszakai magömlésem, meg hogy miért.

Szerinted a nők megtudnak nevezni minden részt? Mert a többség, hehe, kötve hiszem.

2022. máj. 20. 15:08
 2/54 anonim ***** válasza:
66%

Rossz a kérdésed!

Attól függ, milyen részletességgel!

És természetesen adódik a kérdés, hogy te ugyanazon a szinten tisztában vagy-e a férfi nemi szervek működésével.

2022. máj. 20. 15:09
 3/54 harebell ***** válasza:
100%
Szerintem mindkét nemtől elvárható, hogy legalább egy alapszinten tisztában legyen a másik nem testének működésével.
2022. máj. 20. 15:09
 4/54 A kérdező kommentje:
Amiket felsoroltam, azok kb. a 8. osztályos biológia tananyag részei.
2022. máj. 20. 15:10
 5/54 anonim ***** válasza:
91%
Meglepődtem egy 45 éves férfinek fogalma sem volt a csiklóról és a gpontról...
2022. máj. 20. 15:10
 6/54 A kérdező kommentje:

Na, erről beszélek. Vannak hiányosságok.

2022. máj. 20. 15:12
 7/54 anonim ***** válasza:
89%
Én annak is örülnék, ha nem instant rosszulléttel reagálni valaki, ha szóba kerül a menstruáció
 8/54 anonim ***** válasza:
89%
Az minimum elvárható, hogy tudják kezelni azt hogy a nők menstruálnak. És hogy meg tudnak termékenyülni, ha úgy van. Tudják hol melyik lyuk van. A G-pont már extra.
 9/54 anonim ***** válasza:
6%
Szerinted elvárható a nőktől, hogy kitudják számolni egy gúla által vetett árnyék területét? Általános iskolás anyag.
2022. máj. 20. 15:13
 10/54 anonim ***** válasza:
21%

4 és 6-ra:

Miről beszélsz, kérdező?????

A G-pont szerinted a nyolcadikas biológia tananyag része?

Honnan szeded ezeket a hülyeségeidet?

2022. máj. 20. 15:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!