Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Eléggé megvan ereszkedve a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eléggé megvan ereszkedve a mellem és a fenekem sem valami formás, van esélyem így a szerelemre?

Figyelt kérdés

Vannak férfiak, akik vonzónak találnak, de ők még nem láttak engem ruha nélkül, odáig nem jutok el senkivel, mivel nem vagyok megelégedve önmagammal és nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni magam, nem látták, hogy mennyire csúnya a mellem és a fenekem sem a legszebb. Átlagos testalkatú nő vagyok, de mindezek ellenére úgy érzem, hogy a nagyon vékony nők és az igazán túlsúlyos nők is sokkal csinosabbak tőlem, és pont én vagyok az a kategória, aki mindegy, hogy hogy néz ki, ha egy férfi meglátna ruha nélkül, biztos undorodna tőlem. Volt már kapcsolatom, de akkor még teltebb voltam, azóta lefogytam és megereszkedtek a melleim és azóta nem voltam férfival, így nem tudom azt mondani, hogy nem annyira vészes, mert az exemet sem zavarta, mivel akkor még nem így néztem ki. Fiatal vagyok, 25 éves, így az én koromban egy ilyen test egyáltalán nem normális, korombeliek még mindannyian feszesek még akkor is ha teltebbek vagy vékonyabbak.

Megkérdeztem egy őszinte barátnőmet is, hogy mit gondol, ha egy férfi meglátná a melleimet amikor szexre kerülne a sor, akkor lehet elmenne a kedve az egésztől? Ő is azt mondta, hogy elég valószínű. Szeretnék félretenni egy mellműtétre, de sajnos nem engedhetem meg magamnak.

2021. jún. 28. 13:09
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%

Én 28 vagyok, nekem szoptatas miatt lett ilyen a mellém úgyhogy megértelej teljesen, bár nekem van férjem és folyamatosan ad visszajelzést, de zavaró, főleg, hogy tudom ő "cici párti".

Az a helyzet, hogy szerintem a nők 90%nak nem tökéletes se a melle, se a feneke, mégis szeretik/kívánják őket.

Egy rendes férfi tisztában van azzal, hogy ha levetkőzől, akkor nem egy tökéletes test lesz a ruha alatt...

Tudom, hogy nagyon nehéz, de merj ismerkedni. Nagyon fiatal vagy még, rengeteg lehetőséged van megtalalni a boldog párkapcsolatot.

Sport és testapolas segíthet még.

Pl amióta nekem gáz a mellem, heti 3x edzek popsira, így ez a tudat engem megnyugtat, hogy teszek valamit érte 😁

2021. jún. 28. 13:16
 2/33 anonim ***** válasza:
100%

Voltam olyan nővel, akinek 2 gyermeke van, tipikus anyuka cicije van és nem is nagyon. Nagyon szerettem őket. Olyannal is voltam, aki nagyon lapos és megereszkedett mellű, azokat is jó volt simogatni. Hidd el, a férfiak nagyon liberálisak ezen a téren. Viszont mű mell sokaknak nem tetszik. Egyébként az is csak ruhában néz ki valahogy.

A fenekeden lehet segíteni. Tornázzál minden nap, youtube tele van fenékerősítő rutinokkal.

2021. jún. 28. 13:19
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
nagyon = nagyok *
2021. jún. 28. 13:19
 4/33 anonim ***** válasza:
71%
A fenekedre tudsz edzeni, a melledet meg felvarrják. Igazából minden megoldható.
2021. jún. 28. 13:21
 5/33 anonim ***** válasza:
91%
Én is 25 vagyok, lógnak a melleim és nagy a bimbóudvarom, pedig nincs is gyerekem és normál alkatom van (166cm/60kg). Tinikoromban zavart még és gátlásos voltam, de ma már nem érdekel. Ha valaki emiatt ejt, akkor jobban jártam, mert kiszűrtem egy felszínes embert. Szerencsére van egy jó vágású párom, aki így szeret.
2021. jún. 28. 13:22
 6/33 anonim ***** válasza:
86%
Elég felszínes barátnőd van. Van akinek 16 évesen sem feszes a melle, sőt sokaknak lóg már akkor a méretből adódóan. A férfiak sem csak a külsőt nézik, ha találsz normálisat, az nem a hibáidat fogja keresni az ágyban, hanem örül, hogy veled lehet.
2021. jún. 28. 13:26
 7/33 anonim ***** válasza:
100%

a többségnek számít a külső (ettől még nem mondanám felszínesnek), de a fenéken lehet javítani, a cicik meg ezerfélék, és sokukban fel lehet fedezni a szépet (a lógós cicik másféle kényeztetésre, játékra adnak lehetőséget, mint a feszes kis cicik). szerintem nagyon brutál, deformált cicik kellenek ahhoz, hogy egy férfinak elvegyék a kedvét a szextől. de ha nagyon aggódsz, esetleg linkelj be online fotót hasonló cicikről.

egyébként az önbizalomhiány sokkal nagyobb vágylohasztó, mint egy-egy külső hiányosság.

2021. jún. 28. 13:26
 8/33 anonim ***** válasza:
100%
#7 5-ös vagyok. Nem tartok valakit felszínesnek, hogy számít neki a külső, nekem is számít. De, ha látja a mellemet a férfi, az azt jelenti, hogy már közel kerültünk egymáshoz valamilyen szinten. Ha nem számít neki az, amit kiépítettünk, és feláldozza a kapcsolatunkat a lógó cici oltárán, akkor menjen Isten hírével. Egyébként páromnak is vannak testi problémái a péniszével és eszembe se jutott, hogy emiatt visszakoznom kéne, mert addigra már értékes volt számomra, mint ember.
2021. jún. 28. 13:32
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát az enyémek is lógnak 40 felett.. de tetszik a férfiaknak, eddig akivel voltam kényeztette, fogdosta és imádta mind.. figyelj sok pasas örül, ha bármilyen mell is jut!
2021. jún. 28. 13:35
 10/33 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még jó, hogy nem a barátnődnek kell megdugnia, mert nem jönne össze.
2021. jún. 28. 13:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!