Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Eléggé megvan ereszkedve a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eléggé megvan ereszkedve a mellem és a fenekem sem valami formás, van esélyem így a szerelemre?

Figyelt kérdés

Vannak férfiak, akik vonzónak találnak, de ők még nem láttak engem ruha nélkül, odáig nem jutok el senkivel, mivel nem vagyok megelégedve önmagammal és nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni magam, nem látták, hogy mennyire csúnya a mellem és a fenekem sem a legszebb. Átlagos testalkatú nő vagyok, de mindezek ellenére úgy érzem, hogy a nagyon vékony nők és az igazán túlsúlyos nők is sokkal csinosabbak tőlem, és pont én vagyok az a kategória, aki mindegy, hogy hogy néz ki, ha egy férfi meglátna ruha nélkül, biztos undorodna tőlem. Volt már kapcsolatom, de akkor még teltebb voltam, azóta lefogytam és megereszkedtek a melleim és azóta nem voltam férfival, így nem tudom azt mondani, hogy nem annyira vészes, mert az exemet sem zavarta, mivel akkor még nem így néztem ki. Fiatal vagyok, 25 éves, így az én koromban egy ilyen test egyáltalán nem normális, korombeliek még mindannyian feszesek még akkor is ha teltebbek vagy vékonyabbak.

Megkérdeztem egy őszinte barátnőmet is, hogy mit gondol, ha egy férfi meglátná a melleimet amikor szexre kerülne a sor, akkor lehet elmenne a kedve az egésztől? Ő is azt mondta, hogy elég valószínű. Szeretnék félretenni egy mellműtétre, de sajnos nem engedhetem meg magamnak.

2021. jún. 28. 13:09
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
84%
27-es Hány éves vagy? Ha elmúltál 20, akkor nagyon rossz ez a hozzáállás. A tökéletes nő nem a tökéletes testnél kezdődik, sőt..
2021. júl. 1. 20:45
 32/33 anonim ***** válasza:
32%
Mindkét nemmek fontos a külső. Nekem is volt olyan akit nem kívántam ruha nélkül és még undorodtam is tőle, és én is voltam akinek nem tetszettem úgy és lelécelt.
2021. júl. 2. 03:54
 33/33 anonim ***** válasza:
37%
Itt mindjárt kiderül a sok csalás.... Push up, az összeszorítós nadrágok, stb.😁😁😁
2021. júl. 2. 05:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!