Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen testű pasik jönnek be?
A vékony de sportos, ne legyen rajta felesleg. Én is vékony, de formás vagyok, ez illik hozzám, kb a férfi megfelelőm alkatra. Nem kell hatalmas kar meg bikanyak, csak egy kellemesen izmos has, mellkas, és karok, de nem a testépítő fajta. Ehhez jó hozzábújni, ez izgató, ha elkap, látom, ahogy megfeszülnek az izmai.
Erre a kissé sportos opciót jelöltem, de vékonynak is nevezhetjük, csak erről általában a 0 izom, nyegle tartás/nagyon csontvázakra asszociálnak az emberek, akik genetikailag nagyon vékonyak és nem is sportolnak. De mindkét exem ilyen vékony sportos alkat volt, nagyon bejön ez az alkat.
Én a szavazatokkal ellentétben sajnos azt látom, hogy a kicsit pocis, kicsit erősebb testalkatú férfiak 50 körül nem kellenek senkinek.
Minden nő Georges Clunira, meg Alain Delonra vágyik, még 50 fölött is.
Ha van rajtad pár kiló fölösleg, halálra vagy ítélve.
Én is szenvedek már több mint egy éve a társkereséssel, pedig csak pici poci van, és kb 10 kiló fölösleg, de az is hús.
Na akkor miről is beszélünk.
Puff neked szavazás.
Ebben teljesen igazad van, és a legnagyobb baj, hogy az arcával nem tud mit kezdeni az ember.
Egy nő még talán tud variálni a hajviselettel, hosszúsággal, pici sminkkel, egy szem cerkával.
A férfinek viszont semmi lehetősége.
A fülbevaló és az orrkarika sajnos nem megoldás, persze van akinek jól áll.
50 évesen már nem igazán sikkes egy orrkarika, vagy egy nyelv pircing.
Esetleg még megoldás lehet egy jó paróka, de ha nagyon látszik, akkor sajnos a nőknek az sem tetszik.
Meg nagyon kellemetlen, ha szeretkezés közben esik le.
Úgyhogy ördögi kör ez sajnos. A nőknek azért egy picit itt bővebb a lehetőség. Rajtuk pl javít egy szép nyaklánc, egy szép fülbevaló, egyebek.
Ha férfiként nem vagy jó képű, és nem vagy nagyon szép, akkor lehúzhatod a rolót.
Én 55 évesen sajnos lehúztam.
6. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!