Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves fiúk! Nektek milyen lányok jönnek be? Külső és belső tulajdonságok alapján?
Figyelt kérdés
2020. nov. 6. 09:40
2/6 A kérdező kommentje:
#1 tőlem jobbra lévőnek.
2020. nov. 6. 09:56
3/6 anonim válasza:
Huszonévesen ne legyél ennyire gyerek. Mindenkinek más az ízlése, ha itt a többség a 165 magas, derékig érő fekete hajú, szociálisa érzékeny, de mégis nagyszájú, vagány pld. gyógytornász lányokra bukik, akkor te erre át tudod alakítani magad? Ugye nem, de még ha ilyen lennél sem fogsz feltétlen tetszeni a kiszemeltednek!
4/6 A kérdező kommentje:
#3 így van, ahogy írod. Nem is terveztem bárki kedvéért átalakulni, szimplán érdekelt, hogy azok, akik ezt majd olvasni fogják, hogyan vélekednek. Ennyi.
2020. nov. 6. 10:27
5/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom miből gondoltad, hogy huszonéves vagyok
2020. nov. 6. 10:38
6/6 anonim válasza:
Külső: 10-15 fog, árnyalatuk sárga, fekete foltokkal
Fekete madársz@ros haj, ha meg meri mosni, repül
Gumipapucs, vádli közepéig érő szabadkai Nike melegítő, hozzá pulóver
Piacos aranylánc is legyen már
Belső: akarjon pulyát, 20 évesen legalább 3-at (nem kell az okát magyarázni, ugye?)
Legyen borsodi, tatabányai vagy szabolcsi
Többi nem fontos csak ápoljon le jól a 10 fogával oszt ku$$ legyen
19/férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!