Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiak!Tökéletes test vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak!Tökéletes test vagy tökéletes lélek?

Figyelt kérdés
A vékony női alak vonz! Megismered a nőt,akinek a lelke tökéletes,olyan,amire vágysz.Beleszeretsz!A nő viszont teltkarcsú!A szerelem felül tudja írni a női alak ideálját?

2022. jan. 31. 15:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Simán. 43/F.
2022. jan. 31. 15:03
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
1-es vagyok. mármint felül tudja írni. bocs.
2022. jan. 31. 15:03
 3/17 anonim ***** válasza:
93%
Nyilván. Sosem az alak vonzó, hanem a nő!
2022. jan. 31. 15:10
 4/17 anonim ***** válasza:
39%

Le lehet szavazni de...

Attól, hogy szeretek valakit, attól még nem fog felállni...

szeretem szeretem szeretem szeretem állj már fel állj már fel...

2022. jan. 31. 15:16
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs ideálom. Volt vékony és dagibb nőm is. Viszont mindnek olyan személyisége volt, hogy istennők voltak
2022. jan. 31. 15:17
 6/17 anonim ***** válasza:
89%

Ha hajlandó tenni azért, hogy vonzóbb legyen és nem igénytelen, akkor lehet felőlem teltkarcsú is. Egy éve én is úgy néztem ki, mint egy teliszart esőkabát, aztán -40 kg-al már oké vagyok. Az esetek többségében csak elhatározás és akaraterő kérdése az alkatunk.

Én elég nagy különbséget teszek a "tudom, hogy túlsúlyos vagyok, de szeretnék rajta változni" és a "tudom, hogy túlsúlyos vagyok, de fogadj el így" típusú nők között. Ha megvan benne a hajlandóság, akkor nem zavar +20 kg sem, mert ez csak egy állapot, amin lehet változtatni, viszont ha nincsen meg benne és leszarja a saját egészségét, akkor én nem lennék hajlandó végignézni ahogy lassan a sírba zabálja magát a másik. A változás, fejlődés iránti hajlandóság nagyon jól mutatja, hogy milyen személy a másik.

2022. jan. 31. 15:25
 7/17 anonim ***** válasza:
5%

6-os Ezt a te helyedben nem reklámoznám, nem vagy hiteles. Te nagyon igénytelen vagy, ha legalább 40kg túlsúllyal kezdtél fogyásba. Nyilván sok hosszú év munkája volt felszedni, ha 1 év alatt ennyit leadtál, akkor van is még bőven, vagy éheztetted magad, ami még rosszabb.

A kérdező ideálja vékony, valószínűleg a szerinte teltkarcsún 2kg felesleg van...

2022. jan. 31. 15:45
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Azért nem mindegy, mi az a teltkarcsú. Az 50 kiló helyett 60, vagy eufemizmus arra, hogy egy 80 kilós tonna donna.
2022. jan. 31. 15:53
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

Csakis vékony nőkkel jövök össze.

Hogy mért?

Mért egyek én citrom fagyit mikor nem szeretem?

2022. jan. 31. 16:44
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Nálam kizárólag a test számít és a szexualitás. A többit elviselem, az nem nagy gond. Lusta, nem tud főzni, nagy a szája vagy éppen csendes? Baromira nem érdekel. Sem a lelke.
2022. jan. 31. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!