Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak és a nők között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak és a nők között azért van óriási szakadék, mert a férfiak szexet akarnak, a nők pedig szerelmet?

Figyelt kérdés
Ez lehet az oka, hogy gyakran nem találják a közös nevezőt? A nők is szeretik a szexet, csak nekik kell hozzá az érzelmi körítés, mélység is? A férfiak számára pedig ez csak teher? Mit gondoltok erről?

2017. máj. 28. 09:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ahány ember annyi ideologia
2017. máj. 28. 09:26
 2/20 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. máj. 28. 09:29
 3/20 anonim ***** válasza:
13%

Azért, mert a nőket hercegnőként nevelik, borzasztó válogatósak, de persze az alfahímet játszó macsóra ugranak, aki mivel tudja hogy rá minden nő gerjed, annyit próbál megdugni amennyit tud, így előhozza a "minden pasi disznó, csak dugni akar témát" a "hercegnőkből".

Nekem kell az érzelmi körítés, mélység, mert bár anélkül is élvezem a szexet, de azzal hihetetlen mennyivel jobb.

30/F

2017. máj. 28. 09:35
 4/20 anonim ***** válasza:
50%

Ezzel kb egyetértünk 3as. Nem kell tépnem a számat kösz :D.

30/f

2017. máj. 28. 09:37
 5/20 anonim ***** válasza:

Ki tudná ezt megmondani....:D

18/L

2017. máj. 28. 09:43
 6/20 anonim ***** válasza:

Csak magamról tudok beszélni. 23F vagyok.

Én csak dugni nem akarok, mert komolyat keresek. És nincs komoly kapcsolatom lassan 2 éve. Illetve lenne, de nem tudok vele beszélgetni, abból áll a beszélgetés hogy ő (22L) szurkálódik állandóan, gyerekesen... ez csak egy a sok közül, pedig nem vagyok válogatós, nincs szükségem cicababára, nincs szükségem szép lányra, jó a tök átlag is, vagy az átlag alatti is, akár hogy is nézek ki... Bár én szerintem nem vagyok egy nagy eresztés, de azért mégis csak-csak bejövök néhány lánynak. Aki szerelmet akar tőlem és minden szempontból ok, az kapcsolatban van... (logikai miaf.sz) mit akar tőlem, ha kapcsolatban van?.

Szóval ez az általánosított kérdés felesleges...

2017. máj. 28. 09:48
 7/20 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok, soha nem a numerát kerestem hanem a szerelmet, mégis inkább csak dugásra jelentkező lányokba futok inkább. Ennyit erről.
2017. máj. 28. 09:53
 8/20 anonim ***** válasza:

Lehet, de én vagyok a híd a szakadékon, mert én jobban inkább szerelmet keresek...

F.

2017. máj. 28. 10:01
 9/20 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség.

Én 34 éves férfiként azt tudom mondani, hogy csak szűz tini srác koromban volt rám jellemző az, hogy az elsődleges prioritás a szex volt, mert annyira kanos voltam, hogy a konnektort is megdugtam volna kb.

De egyébként meg ahogy öregszek, egyre inkább fontos az érzelmi, lelki oldala is a dolognak. Ez olyannyira így van, hogy már teljesen mellőzöm az életemből az alkalmi szexet, mert érzelmek, bizalom, valamiféle lelki kapcsolat, kötődés nélkül kb. annyit ér egy szex, mintha kiverném, szóval nem nagyon működik ez már nálam.

És a hasonló korú haverjaimon is azt látom, hogy az érzelmi, lelki oldala egy párkapcsolatnak ugyanolyan fontos nekik, mint a szex.

2017. máj. 28. 10:26
 10/20 anonim ***** válasza:
17%
Amiről a #3-as ír, úgy van pedig. Ez benne van Louann Brizendine-A női agy cimu könyvében is levezetve. De ajánlhatom Allan & Barbara Pease - A férfinak szex kell, a nőnek szerelem könyvét is. 😊
2017. máj. 28. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!