Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is egyre nő a szakadék férfiak és nők között?
Minden jel arra utal, hogy egyre jobban eltávolodik egymástól a két nem. Itt a GYK-n is folyamatos össztűz zúdul az ellenkező nemre, de az életben is megfigyelhető ugyanez - nap, mint nap csalódunk a másikban, kiábrándulunk, nem értjük, mit miért csinálnak, ostorozzuk, szidjuk a másik nemet, folyamatosan megy a háború, a nő- és férfigyűlölet, miközben egyre több az egyedülálló és a szeretet, az érzelem lassacskán már egyáltalán nem lesz az életünk része.
Azt érzem, hogy visszafordíthatatlan ez a folyamat és már csak rosszabb lesz - egyre távolabb kerül egymástól férfi és nő, és egyre kevésbé van szükségük egymásra.
Mennyire látom jól a helyzetet, mit gondoltok?
én ezt nem látom, sőt! sokak tök jól kijönnek és boldogok
én a legtöbb nő ismerősömmel és beszélgető partneremmel tök jól kijövök
persze vélemény különbség bármikor lehet bárkik között nemtől és kortól függetlenül
24F
A Gyk egy olyan felület, ami lehetőséget ad rá, hogy szapulhassák a nemek egymást.
A valóságban egyre nagyobb az egyenlőség a nemek közt.
Más a netes ismerkedés, kommunikáció, és más az életbeli.
Én is néha sík ideg vagyok itt, amikor szapulják a férfiakat, meg csakis őket hibáztatják(én is hapsi vagyok) de az életben nincs bajom a nőkkel.
Sőt, velük sokkal jobban elvagyok általában.
itt megcsömörlött férfiak, nők vannak amúgy is zömében, de megkockáztatom, az internetes kommunikáció miatt tör majd ki sok háború. Az biztos.
Ha abból indulok ki, hogy pár napja kiírtam egy kérdést ebbe a kategóriába, hogy miért nyomulnak a gyakorin rögtön, ha megtudják, hogy nő vagyok, annak ellenére, hogy jelzem, hogy nem ismerkedek semmilyen párkapcsolati céllal, erre kaptam vagy három privátot, hogy leszbi vagy? , beképzelt vagyok... és a válaszok között is jöttek ezek a 40-50 % -os válaszoló pasik, akik rögtön oltottak, hogy elküldöm az összes normális pasit... szóval igen, itt ezen az oldalon van baj bőven. Abban nem vagyok azért biztos, hogy a valóságban is így megy, bár én viszonylag kulturált közegben mozgok, és amíg nem jöttem fel gyakorira, nem is tudtam, hogy vannak ilyen férfiak. De a nők között is vannak legalább ilyen rossz értelemben furák, és őszintén szólva itt találkoztam először azzal, hogy létezik valamilyen szinten a bmw-s sztereotípia is.
Szerintem nem baj, hogy egyre kevésbé van egymásra szükségünk, jelenleg az élet legtöbb területén egyedül kell megállnunk a helyünket, és most messzire megyek, de a legtöbb ember a halál pillanatában is egyedül van. Ennek ellenére szeretnék majd magam mellé egy olyan férfit, akivel kiegészítjük egymást, és nem függünk egymástól, és tényleg egy családot tudunk alkotni, nem csak élünk egymás mellett.
Ebben oroszlánrésze van a modern feminizmusnak, ami már rég nem az egyenjogúságról szól, hanem privilégiumokról és férfigyűlöletről. Az olyan tömény férfigyűlölő oldalaknak mint pl. a "Gumiszoba" és társai sikerük van a nőknél, a legújabb őrülettől meg azt hittem lefordulok a székről: "killallman" (hashtag). A férfiakat ki kellene irtani, az emberiségnek csak női tagokkal kell folytatódni.
https://www.youtube.com/watch?v=wAIMjMdEPzU
(angol)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!