Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te melyiket választanád? Két ember kezét fogod a szakadék szélén. Az egyik téged szeret de te őt nem, a másikat szereted de ő téged nem. Melyiket húzod vissza és melyiket engeded el?
Szerintem a legjobb ha elengeded mindkét kezét.
Valószínűleg kicsit összetöröd majd magad, de felépülsz és aztán olyat keress akivel viszonzottak az érzéseitek.
Amelyiket nagyobb esély van megmenteni, ha lehetséges, mindkettőt.
Aztán keresnék olyat, akivel kölcsönösen szeretjük egymást.
utálom az ilyen kérdéseket, senkit nem akarok megölni
de jó, választok
ha muszáj és csak egyiküket lehet, akkor azt menteném meg, akit szeretek
még akkor is, ha utána soha többé nem látnám
mert azon még túl tudnám magam tenni, hogy nem szeret viszont, de azon túllépni, hogy nem mentettem meg egy számomra fontos személyt...
nem menne
más kérdés, hogy azért is bűntudatom lenne, hogy a másik embert nem mentettem meg, de talán még ez a kisebbik rossz
utálom az ilyen kérdéseket, senkit nem akarok megölni
de jó, választok
ha muszáj és csak egyiküket lehet, akkor azt menteném meg, akit szeretek
még akkor is, ha utána soha többé nem látnám
mert azon még túl tudnám magam tenni, hogy nem szeret viszont, de azon túllépni, hogy nem mentettem meg egy számomra fontos személyt...
nem menne
más kérdés, hogy azért is bűntudatom lenne, hogy a másik embert nem mentettem meg, de talán még ez a kisebbik rossz
Megkérem az egyiket,hogy kapaszkodjon a másikba és hívom a tűzoltókat.
De ha az átvitt értelmére vagy kíváncsi:
Inkább aki engem szeret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!