Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy szakadék szélén állsz és 2 ember kapaszkodik fel, melyiket húzod fel?
Én is azt, akit én szeretek. Hiszen őt szeretem, ezért rajta segítek először. A másik pedig hiába szeret, ha én inkább az elsőt választom.
Ezt saját szemszögből kell nézni. Tehát szerintem nem annyira nehéz kérdés.
Nem volna nehez dolgom mert akit en szeretek es aki engem szeret egy es ugyanaz az ember. :)
18/L
(Amugy felhuznam aki engem szeret es megkerem,hogy huzza fel akit en szeretnek. Kihasznalva az irantam taplalt erzelmeit)
Egyértelmű...a Bélát, mert még be kell fejeznie a fal festését :D
Komolyra fordítva...
Az egyiket szeretem, de ő nem szeret, a másikat nem szeretem, de ő szeret.
Ha azt húzom fel akit én szeretek talán a "hősies tett" miatt megváltozik a véleménye rólam...
Ha azt húzom fel aki engem szeret akkor ő nagyon hálás lesz, ez csak olaj lenne a tűzre, levakarhatatlan lenne...
Szóval azt menteném meg akit nagyobb eséllyel tudnék felhúzni, mondjuk ha aki engem szeret 120 kiló akit én szeretek 60 akkor a 60-at próbálom meg felhúzni, de talán a legjobb lenne ha hagynám lezuhanni mind2-t. Úgy 2 problémával kevesebb, nem lennék "igazságtalan". És a későbbi "miért?" kérdésre egyszerű lenne a válasz...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!