Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek én rossz ember...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én rossz ember vagyok?

Figyelt kérdés
Van 2 jó barátom akik max 2 hétig együtt voltak és szakítottak és a srác egy megrögzött hazudozó, mint kiderült, és mindenbe bekavar, és jogosan haragszanak rá, de rámírt hogy jóvá akarja tenni a dolgokat és engem is belekevertek régen hogy biztos nekem is bejön, amiből többször volt pár vitánk bnömmel, de én kerültem a gyereket egy jó ideig mert én is dühös voltam rá, amiért ezt művelte bnömmel, de mikor rámírt megmondtam neki a véleményem és azóta is ír, hogy mit tegyen ha vmit elcseszett és próbáltam neki segíteni és ő "őrangyalának" tekint és ezt meg is mondta a csajnak és szerintem nagyon dühös lehet rám, és megbántottam, pedig nem akartam.... hogy tehetném jóvá? rossz ember vagyok ettől nagyon? sztetek meg fogja érteni bnöm ha elmagyarázom neki?... 16L

2015. júl. 23. 17:18
 1/5 anonim ***** válasza:
Kukába való xdxd :D.
2015. júl. 23. 17:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Most akkor bejön neked ez a fiú, vagy nem?
2015. júl. 23. 17:32
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem! Csak nem tudtam elnézni, hogy valaki folyamatosan rossz döntéseket hozzon...
2015. júl. 23. 17:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Szóval segítettél a srácnak, erre a barátnőd most rád haragszik?

Éretlenek! Lehet elvesztettél egy nem is annyira barátnőt.

2015. júl. 24. 11:13
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne félj nem vagy rossz ember csak tisztáznod kell mindent és ha nem értik meg az az ő bajuk :)
2015. aug. 1. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!