Rossz ember lennék? (többi lent)
Tisztelt kérdező,
Én ugyanaz vagyok ezen a téren, mint te! Akkor én is rossz ember vagyok! :D
2:
Nem hinném, hogy benne lenne a baj.
Inkább a dolgok valódi oldalát látja. Ha problémád van azzal, hogy miért, akkor írj nekem privátot és megvitatjuk.
Nekem inkább az a fura, hogy nincs saját dolgod, amivel foglalkozz? Amúgy igen, rosszindulatú vagy, mert fogalmad sem lehet róla, hogy az adott embernek pl. milyen tudása, tapasztalata, képessége van, ami őt előrébb juttatja. Csak feltételezel ilyesmiket.
Ez alapján én is élek feltételezéssel:
- vagy sikertelen vagy, és ezzel próbálod mások sikerét is értéktelenné tenni, nehogy kiderüljön, hogy jobbak nálad valamiben
- vagy sikeres vagy, de annyira elteltél magadtól és olyan irigy vagy, hogy nem bírod elviselni, ha valaki másnak is van sikere.
Akárhogy is, szerintem elég önbizalomhiányos lehetsz, ha mindig szükségét érzed, hogy másokat degradálj. De még csak 25 vagy, várhatóan 50 éved van még tanulni, fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!