Rossz ember lennék? (többi lent)
a 18-as nagyon jól leírta, hogy miért is vagy szánalmas.7
változtatni ezen csak te tudsz, bár szerintem erre kicsi az esély.
Leírták már páran az igazságot, rosszindulatú és nagyon írigy.
Én személy szerint utálom az ilyen embereket.
"munkaügyben 50-60%-ban protekció van, alapból ha csak Pestet vesszük"
WOW, te jártál a pesti munkahelyek több, mint felén??? Nem vagy semmi.
Kérdező!
Hogy változz meg? Ne csináld ezt! Először csak ne mondd ki ilyenkor, egyszerűen bírd ki, hogy megtartod magadnak ezt a gondolatot. Utána a következő lépés, hogy amikor ilyen gondolatod van, akkor tudatosítsd azt is, hogy voltaképp nincs közöd hozzá, illetve próbáld meg elképzelni, milyen tulajdonságai tehetik az illetőt alkalmassá arra, amit csinál, ahol sikeres. Esetleg próbáld meg megkérdezni őt erről. Ha beszélgetsz egy kicsit az emberekkel, meglepően sok dolog kiderül róluk, olyan tulajdonságok, értékek is akár, amikről nem is álmodtál. Ismerj meg minél több embert, mert akkor meg fogod érteni, mennyifélék vagyunk, és mennyi gonddal küzd tulajdonképpen mindenki. Fiatal vagy még, majd érik a te hozzáállásod is másokhoz.
Kedves tegnap 12:11! Köszönöm szépen a korrekt választ, és egyben nagyon hasznos is, mindenképpen megfogadom..Az elmúlt napokban sokat gondolkodtam ezeken a dolgokon egyébként, és tényleg megpróbálok változni, tudom hogy ezt magamnak kell elhatározni, mert csak én tudok változtatni, senki más, de az ilyen hangvételű hozzászólások nagyon inspirálóan hatnak az emberre!
Kedves előttem szóló meg, azért írtam azt amit, mert én egyébként nem utálom azokat akikről pl. azt gondolom hogy csókosak, ez csak egy gondolat, semmi több. De amúgy meg, hogyan utálhatod az ilyen embereket, hisz mint írtam, én nem mondom el senkinek a gondolataimat, csak a páromnak, tehát senki más nem tudhatja hogy én mit gondolok e téren.. Tehát ezért.. De köszi neked is hogy vetted a fáradtságot, és írtál te is. Tanulságos mindenképp a te gondolatmeneted is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!