Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is egyre nő a szakadék férfiak és nők között?
Minden jel arra utal, hogy egyre jobban eltávolodik egymástól a két nem. Itt a GYK-n is folyamatos össztűz zúdul az ellenkező nemre, de az életben is megfigyelhető ugyanez - nap, mint nap csalódunk a másikban, kiábrándulunk, nem értjük, mit miért csinálnak, ostorozzuk, szidjuk a másik nemet, folyamatosan megy a háború, a nő- és férfigyűlölet, miközben egyre több az egyedülálló és a szeretet, az érzelem lassacskán már egyáltalán nem lesz az életünk része.
Azt érzem, hogy visszafordíthatatlan ez a folyamat és már csak rosszabb lesz - egyre távolabb kerül egymástól férfi és nő, és egyre kevésbé van szükségük egymásra.
Mennyire látom jól a helyzetet, mit gondoltok?
Na igen,hogy a nők pénzéhesek és nem kellenek nekik a normáis pasik...De mi a normális pasi?
Én például elvált,35 éves nő vagyok és semmi olyat nem várok el amit én ne tudnék teljesíteni.
1.Ne legyenek káros szenvedélyei(ez alatt nem az értem,hogy nem ihat meg egy pohár sört)-nekem sincsenek
2.Ne legyen kövér,kopasz,elhanyagolt-én se vagyok az
3.Legyen normális munkája-nekem is van.
4.Ne legyen gyereke,és ne is akarjon(nekem sincs,és nem szeretnék)
5.szeressen utazni,moziba,étterembe járni,és legalább ki-ki alapon bele tudjon szállni ezekbe a költségekbe(bocsánat,de az,hogy ö részét is fizessem már nem fér bele a költségvetésembe,viszont nem szeretném az összes hétvégémet/szabimat otthon tölteni,mert neki nincs pénze)
6.Legyen motivált az összeköltözésben,ha eljön az ideje(nincs lakásom,jelenleg az édesanyámmal élek és tőle se várom el,hogy legyen,de viszont legalább egy közös albérlet fenttartásához tudjon és akarjon hozzájárulni-sok pasinál itt meg is bukik a mutatvány,amint kiderül,hogy nem lehet hozzám költözni-és még a nők anyagiasak...)
7.Nem kell 190 cm magasnak lenni-én se vagyok annyi,és nem is tetszenek az égimszelők :)))
8.Max 10 évvel legyen idősebbb nálam,mert nem jönnek be az apukámkorabeli pasik,bocs
És most jön az érdekes rész:mindezekre,az szokott lenni a válasz,hogy ez túl sok,adjak lejebb az igényeimből,és miért nem jó nekem a szomszéd Józsi aki igaz, úgy néz ki mint Mézga Géza,de keményen dolgozik a Tescoban nettó 90 ezerét,aminek a felét a volt asszonynak adja gyerektartás cimszó alatt,és emiatt tulajdonképp az anyukája tartja el 40 évesen dehát milyen normális...
Igen, én így látom, Kérdező. Szerintem nagyon jól látod a helyzetet, valóban egyre messzebb kerül egymástól a férfi és a nő, és a folyamat olyan fázisban van, ahonnan már lehetetlen (vagy legalábbis nagyon nehéz) visszatáncolni. De ezt nem feltétlenül nevezném rossz, vagy negatív dolognak. Ez csak valami újnak a kezdete.
Nem tudhatjuk, hogy mi lesz a folyamat vége, épp ezért azt kijelenteni, hogy ez a jelenség rossz, nem hiszem hogy bárkinek is a hasznára válna.
Szerintem igen, Kérdező
A házasságok, párkapcsolatok száma például rohamosan csökken
a válásoké,szakításoké pedig ugyanilyen sebességgel nő.
Én mondjuk kifejezetten örülök, a legjobb az volna ha megszűnne a szerelem és nem lenne ennyi társfüggő, mindenki boldog tudna lenni egyedül is.
"A valóságban egyre nagyobb az egyenlőség a nemek közt."
Ez az állításod úgy ahogy van, baromság.
"A való életben az elvált nők/férfiak szokták szidni a másik nemet. Sajnos ez elég masszív méreteket tud ölteni - elég 2-3 frissen elvált pasi egy munkahelyre, már mindenki együtt szidja a nőket (vagy fordítva). De az emberek többsége még mindig normális."
Egy francokat. Itt az elváltakról szóló kérdések kisebbségben vannak.
szerintem nagyon is, és ez javarészt a nőknek köszönhető
ők vannak a párkapcsolati piac csúcsán jelenleg, ők a legkelendőbbek, és egyedül ők tudnának változtatni rajta, de hát nem akarnak, mert nekik roppant kényelmes álláspont, hogy a férfi a nyelvét lógatva pincsikutyaként pitizik nekik és lesi a kívánságait, ha nem akarja őt elveszíteni
hála annak hogy a nők vannak monopolhelyzetben, egyre több a magányos férfi, akik egyre inkább belátják, mennyire nincs értelme a nők után kujtorgásnak és a párkapcsolatoknak
szerintem jól is van ez így...mi férfiak remekül megvagyunk nélkülük is, ők viszont kipusztulnának nélkülünk
#1 csak azt látsz meg, amit meg akarsz látni...
#4 aha, egyre nagyobb az egyenlőség...ezt a baromságot majd akkor szajkózd, ha látok női uránbányászt, asztalost, fegyvertechnikust, és a bűncselekményeket se ússzák meg csökkentett büntetési tétellel
a mínuszt pedig megkaptad
#7 én nem vagyok elvált, sőt, rengeteg másik férfitársam se elvált, és konkrétan azért szidjuk a nőket, mert a jelenlegi helyzetért ők a felelősek, nem a férfiak
#8 ha semmi alapja nem lenne a vádaknak, akkor egyetlen ilyen privit se kaptál volna
azért írtak neked ilyeneket, mert jó szokásotok csak a jóképű, pénzes pasast észrevenni, a többit leszarjátok
egyre nagyobb a szakadek, de jol is van ez igy - a bekes megoldasok szemmel lathatoan csak meg tobb haborut generalnak
akkor mar inkabb legyen tiszta haboru, meg az is jobb a fegyveres bekenel
lehet hogy az a vege, hogy mindket fel egyedul fekszik le aludni, de ezt az aldozatot vallalni kell
ha mindenki csak ul mint a faszent, es hagyja a dolgokat abban a mederben folyni, mint eddig, abbol minden lesz, csak megoldas nem
szoval reszemrol asot fogok a kezembe, es meg tovabb szelesitem ezt a szakadekot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!